Ανθρώπινο πρόσωπο από τους Ικάρους & συμπαράσταση στον Πέτρο Μάντσο!

Ανθρώπινο πρόσωπο από τους Ικάρους & συμπαράσταση στον Πέτρο Μάντσο!

Το ανθρώπινο τους πρόσωπο έδειξαν οι Ίκαροι, καθώς με ανακοίνωση τους ευχήθηκαν περαστικά στον αρχηγό της Χαλκηδόνας Πέτρο Μάντσο ο οποίος υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό που θα τον κρατήσει για τους επόμενους 5-6 μήνες εκτός δράσης, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Βέβαια οι ευχές δεν ήρθαν τυχαία, καθώς ο τραυματισμός προήλθε από μία άτυχη σύγκρουση με τον Παντελή Γεωργιανό στο ματς μεταξύ των δύο ομάδων με αποτέλεσμα ο παίκτης να υποστεί ολίσθηση σπονδύλου.

Μάλιστα οι Ίκαροι ήταν παρόντες από την πρώτη στιγμή στα δύσκολα, παρέχοντας του στο στο ματς την στιγμή του τραυματισμού ένα κολάρο που βοήθησε να μην επιδεινωθεί η κατάσταση, ενώ και ο coach Στέργιος Ποργιόπουλος επικοινώνησε μαζί του και του έδωσε τις ευχές απ’ όλη την ομάδα προκειμένου να επανέλθει ακόμη πιο δυνατός στα παρκέ.

Η ανακοίνωση:

“Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, εύχεται στον καλαθοσφαιριστή της Χαλκηδόνας Πέτρο Μάντσο, που υπέστη ολίσθηση σπονδύλου σε μια ατυχή σύγκρουση με τον Παντελή Γεωργιανό, ταχεία αποθεραπεία και επιστροφή με υγεία, στους αγωνιστικούς χώρους”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr