Αναχωρούν για Λωζάνη Μαρμαρέλης και Κώτσαλου | Αναλυτικά το Πρόγραμμα τους!

Αναχωρούν για Λωζάνη Μαρμαρέλης και Κώτσαλου | Αναλυτικά το Πρόγραμμα τους!

Η έλευση του 2020 φέρνει τους δύο Σερραίους αθλητές αντιμέτωπους με μια μεγάλη πρόκληση, αυτή των 3ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νεότητας που θα λάβουν χώρα στην Ελβετία και τη Λωζάνη. Τα δύο παιδιά της πόλης, ο Χρήστος Μαρμαρέλης και η Ιωάννα Κώτσαλου, που συστήθηκαν στο κοινό το προηγούμενο διάστημα με συνέντευξη στο SSN (διαβάστε εδώ), μετρούν αντίστροφα για την συμμετοχή τους σε ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Η διοργανώτρια αρχή λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη των αγώνων έκανε γνωστό το πρόγραμμα των αθλημάτων, με τους δύο Σερραίους αθλητές να μαθαίνουν πότε μπαίνουν στη “μάχη” των Ολυμπιακών Αγώνων Νεότητας.

Συγκεκριμένα όπως ενημέρωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών αθλημάτων, οι αθλητές του διάθλου και των αλπικών αγωνισμάτων αναχωρούν σήμερα για Ελβετία. Σε αυτό το γκρουπ ανήκουν και οι δύο αθλητές των Σερρών που από σήμερα θα μιλάνε… Ελβετικά.

Την αρχή στο αγωνιστικό σκέλος την κάνει ο Χρήστος Μαρμαρέλης που θα πάρει μέρος συνολικά σε 4 αγωνίσματα. Για τον αθλητή του ΜΓΣ Πανσεραϊκού η αυλαία ανοίγει την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στις 14:30 αγωνιζόμενος στο Υπεργιγαντιαίο σλάλομ του Αλπικού σκι ενώ συνεχίζει την επομένη, Σάββατο, με το Αλπικό σύνθετο Ανδρών στις 11:30.

Επόμενη πρόκληση τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στις 11:00 με τη Γιγαντιαία κατάβαση και κλείνει τη συμμετοχή του την Τρίτη 14 Ιανουαρίου με το αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης.

Από την άλλη πλευρά η Ιωάννα Κώτσαλου, αθλήτρια του ΓΣ Σερρών 93’, θα κάνει τη δική της πρεμιέρα το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στο ατομικό γυναικών 10χιλιομέτρων του διάθλου (στις 11:30) και τρεις μέρες αργότερα (14 Ιανουαρίου) θα αγωνιστεί και στο σπριντ γυναικών 6 χιλιομέτρων (14:30).

Share