Αναστόπουλος: «Συνδυάσαμε γκολ και ωραίο ποδόσφαιρο»

Αναστόπουλος: «Συνδυάσαμε γκολ και ωραίο ποδόσφαιρο»

Τι είπε ο 58χρονος τεχνικός για τη νίκη επί του Πανσερραϊκού και τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα…

Για τον αγώνα: «Σημαντική νίκη… Ειδικά στο πρώτο μέρος, κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Συνδυάσαμε γκολ και ωραία μπάλα, σε ένα τερέν που δεν μας εξυπηρετεί. Αυτό είναι το σημαντικό. Θέλουμε να πρώτα να κερδίζουμε και κατά συνθήκες να το συνδυάζουμε με ωραία μπάλα. Αυτό δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια, αλλά θα το προσπαθούμε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο. Κοιτάμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι, με στόχο πάντα τη νίκη. Ετοιμαζόμαστε πάντα για αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάλι ευκαιρίες, που ίσως αν την εκμεταλλευόμασταν, να ανέβαινε κι άλλο ο δείκτης του σκορ. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι. Να ευχαριστήσω και τους ηρωικούς φιλάθλους μας, που βρέθηκαν στο γήπεδο παρά το κρύο και τη βροχή. Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο δύσκολο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό».

Για την κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας: «Σαν ΑΡΗΣ, η φιλοσοφία μας είναι να μην κοιτάμε τι κάνουν οι αντίπαλοι. Σημασία έχει τι κάνουμε εμείς. Εχθρός μας, είναι μόνο ο κακός μας εαυτός. Δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι να βάζουμε 2-3 γκολ και να παίζουμε και καλά. Επειδή το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Θα χαθούν και άλλοι βαθμοί. Οχι μόνο από εμάς, αλλά και από άλλες ομάδες». 

Για τις μεταγραφές: «Θα δούμε…. Γουρούνι στο σακί δεν παίρνουμε. Οι πληροφορίες που έχουμε είναι πολύ καλές. Αλλά εμείς θα κρίνουμε και θα αποφασίσουμε. Οσον αφορά τις μεταγραφές, γίνονται ενέργειες για να ενισχύσουμε το ρόστερ, ώστε στον μαραθώνιο αυτό να έχουμε πολλές επιλογές.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr