Αναστασιάδης: “Στοίχημα μου να φέρω τον κόσμο στο γήπεδο με καλό ποδόσφαιρο”

Αναστασιάδης: "Στοίχημα μου να φέρω τον κόσμο στο γήπεδο με καλό ποδόσφαιρο"

Στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΑ Σερρών μίλησε ο νέος προπονητής του Πανσερραϊκού Σάκης Αναστασιάδης σημειώνοντας πως το μεγαλύτερο του στοίχημα είναι να προσφέρει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να φέρει τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Μάλιστα σημείωσε πως η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας αποτελεί ευκαιρία για τον ίδιο και όνειρο του είναι να μείνει για χρόνια και να βρεθεί με την ομάδα στην Σούπερ Λίγκ. Αναλυτικά είπε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος και θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση για την τιμή που μου έκανε να μου εμπιστευθούν την θέση και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης. Δεν το βλέπω ως δικαίωση που επέστρεψα, αυτά έχουν περάσει, η ιστορία έγραψε τι έγινε, δεν γυρνάμε πίσω, κοιτάμε μπροστά και με αισιοδοξία το μέλλον της ομάδας. Είδαμε ότι ο κόσμος σταδιακά αλλά σταθερά έχει απομακρυνθεί από το γήπεδο και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους είναι πως θα κάνω ότι μπορώ για να παρουσιάσουμε μία ομάδα που θα παίξει τέτοιο ποδόσφαιρο που θα συγκινήσει τον κόσμο και θα επιστρέψει στο γήπεδο. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για εμένα. Αυτό μπορώ να κάνω σαν προπονητής εγώ. Είναι δύσκολο και χρονοβόρο να κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη, αλλά πρέπει να το κάνουμε. Είχα την τύχη να παίξω σε μία εποχή που το γήπεδο ήταν γεμάτο και αυτή η εικόνα με πληγώνει”.

Για τους στόχους της ομάδας:

“Πρέπει να μιλήσουμε, να οριοθετήσουμε κάποιους στόχους και να δούμε τι χρειάζεται για να τους πετύχουμε. Θέλουμε να σταθεροποιήσουμε την ομάδα, να βάλουμε τις βάσεις και την επόμενη χρονιά να δούμε κάτι καλύτερο”.

Για το αν έχει αφήσει κάτι ανολοκλήρωτο από την προηγούμενη θητεία του και το όνειρο του:

“Σίγουρα σαν φιλοδοξία δικιά μου έχω κάτι να ολοκληρώσω, αλλά πρέπει η διοίκηση να σου δώσει χρόνο, να πιστέψει σε εσένα, να υπάρχει υπομονή απ’ όλους και στήριξη στα δύσκολα. Όνειρο μου είναι να μείνω 4-5 χρόνια και να βρεθώ με τον Πανσερραϊκό στην Σούπερ Λίγκ. Αυτό θέλει χρόνο και ο χρόνος στην Ελλάδα δεν δίνεται εύκολα. Θα προσπαθήσω να κερδίσω χρόνο μέσα από την δουλειά μου”.

Για το αν αποτελεί ευκαιρία η επιλογή του από την διοίκηση:

“Αυτή την στιγμή είναι πραγματικά για εμένα μία μεγάλη ευκαιρία και θέλω να την ζήσω έντονα και να μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του σωματείου και του κόσμου. Δεν μπορείς να ξεγελάσεις τον κόσμο, ξέρει από καλό ποδόσφαιρο. Είναι μία δύσκολη χρονιά, αλλά είμαι έτοιμος”.

Για το ρόστερ:

“Είμαστε συνεχώς στα γραφεία, βλέπουμε τι έχουμε, τι μπορούμε να πάρουμε, για να χτίσουμε μία ομάδα ανταγωνιστική. Τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζω, είναι και ο κ.Κατσαβάκης μαζί μου που έχει μία εικόνα”.

Για τον Νίκο Κατσαβάκη:

“Ένα εξαιρετικό παιδί, ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα, μία ιστορία και το κυριότερο ένα σεμνό παιδί με ήθος και ποιότητα”.

Για την ενίσχυση με νεαρούς ποδοσφαιριστές:

“Γενικά υπάρχει στροφή στα ταλέντα. Ευχής έργον να είναι Σερραίοι, αλλά μπορεί να είναι από παντού. Θέλουμε να έχει κάποια χαρακτηριστικά το ταλέντο, αλλά δεν στεκόμαστε μόνο στον τόπο καταγωγής. Βέβαια θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι να είναι Σερραίοι. Θα ακολουθήσουν την προετοιμασία και παίκτες από την ομάδα Νέων και όσοι είναι κοντά μας και μπορούν να προσφέρουν θα μείνουν”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr