Αναστασιάδης: “Δύσκολη χρονιά, χαρούμενοι που ξεκινάμε”

Αναστασιάδης: "Δύσκολη χρονιά, χαρούμενοι που ξεκινάμε"

Στα Μ.Μ.Ε μίλησε ο Σάκης Αναστασιάδης πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης σημειώνοντας πως όλοι είναι χαρούμενοι που ξεκινάει η σεζόν μετά από μία δύσκολη χρονιά, ενώ αναφέρθηκε στον κόσμο, στην προετοιμασία και στο ρόστερ. Αναλυτικά:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε μετά από τόσα προβλήματα. Μία δύσκολη χρονιά θα την ακολουθήσει μία ακόμη δυσκολότερη. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε προκειμένου να σταθεροποιήσουμε την ομάδα και η διοίκηση επίσης ότι μπορεί για να βρει οικονομικά η ομάδα τους ρυθμούς της. Ο κόσμος είναι σημαντικός για την ομάδα και ειδικά όταν έχει προβλήματα. Η εμπιστοσύνη του χάθηκε σταδιακά και στόχος μας είναι να προσελκύσουμε τον κόσμο και πάλι στο γήπεδο και πιστεύω να τα καταφέρουμε. Ακόμη οριστικά δεν έχει ξεκαθαρίσει, ή στο Άγκιστρο ή στην Βουλγαρία. Το ρόστερ είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Έμεινε ο βασικός κορμός από πέρυσι, οι δυνατότητες μας δεν είναι μεγάλες και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να πετύχουμε”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr