Ανανεώσεων συνέχεια στο Παραλίμνιο με Κουτζαβασίλη-Μερεσιώτη

Ανανεώσεων συνέχεια στο Παραλίμνιο με Κουτζαβασίλη-Μερεσιώτη

Ακόμη δύο ανανεώσεις συνεργασίας μετράει πλέον ο Απόλλων Παραλιμνίου, καθώς μετά τους Τάκα και Τριανταφύλλου, ήρθε η σειρά των Γιάννη Κουτζαβασίλη και Κώστα Μερεσιώτη να συμφωνήσουν με την διοίκηση των πρωταθλητών και να μείνουν για ακόμη μία σεζόν στην ομάδα.

Άλλωστε και οι δύο ήταν βασικά στελέχη της άμυνας της ομάδας, που ήταν εξαιρετικά σταθερή σχεδόν σε όλη την διάρκεια της σεζόν και φυσικά ο Παύλος Δημητρίου τους ήθελε και για τη νέα χρονιά.

Ο Κουτζαβασίλης στα 22 του έκανε μια γεμάτη σεζόν σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής και δικαιωματικά παραμένει στην ομάδα, ενώ ο έμπειρος Μερεσιώτης που είναι η ηγετική μορφή στην άμυνα θα συνεχίσει για τέταρτη χρονιά με την φανέλα του Απόλλωνα.

Πάντως οι ανανεώσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, καθώς οι επαφές της διοίκησης με τους παίκτες είναι σε καθημερινό επίπεδο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr