Ανανεώσεων συνέχεια στον Πανσερραϊκό | «Λιοντάρια ΜΑΖΙ» οι Ζιώγας και Πέτρου!

Ανανεώσεων συνέχεια στον Πανσερραϊκό | «Λιοντάρια ΜΑΖΙ» οι Ζιώγας και Πέτρου!

Ο Πανσερραϊκός σε αναμονή της επιστροφής Νεντίδη απο την Ρόδο, όπου ο manager των  «κόκκινων», παρακολουθεί την σειρά σεμιναρίων της UEFA & ΕΠΟ, για την απόκτηση του ανώτατου διπλώματος προπονητή UEFA PRO. Και σε απόλυτη εμπιστοσύνη με τους διοικούντες της ομάδας, όπου είναι και γνώστες του ποδοσφαίρου, όντες οι ίδιοι προπονητές, συνεχίζουν με τις ανανεώσεις των παικτών, που κρίθηκαν σημαντικοί, απο την περσινή σεζόν! Έτσι λοιπόν, και ο «ψηλός» Γρηγόρης Ζιώγας, και ο «αίλουρος» Στέφανος Πέτρου, συμφώνησαν να συνεχίσουν στον Πανσερραϊκό, προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα τους να ανέβει κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λιοντάρια ΜΑΖΙ» οι Ζιώγας και Πέτρου!

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τους ποδοσφαιριστές Γρηγόρη Ζιώγα και Στέφανο Πέτρου. Καλή επιτυχία στα δυο νεαρά παιδιά, με την ευχή να ολοκληρώσουν άλλη μια επιτυχημένη σεζόν, φορώντας την φανέλα της ομάδας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr