Ανανεώσεων συνέχεια για τον Πανσερραϊκό με «επένδυση» στον ισχυρό κορμό!

Ανανεώσεων συνέχεια για τον Πανσερραϊκό με «επένδυση» στον ισχυρό κορμό!

Η ομάδα Μπάσκετ του Πανσερραϊκού Κρι Κρι συνεχίζει να «χτίζει» με μελετημένες κινήσεις τον βασικό της αγωνιστικό κορμό, κοιτώντας όμως να επενδύσει σε ταλαντούχους Σερραίους καλαθοσφαιριστές και για το άμεσο μέλλον. Για τον λόγο αυτό, κατόπιν της σχετικής εισήγησης του προπονητικού επιτελείου, συμφώνησε τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Χατζηανδρέου (25 ετών, 1.98 μέτρα, center) και τον Τάσο Φραγκούλη (19 ετών, 1.88 μέτρα, shooting και point guard).

Οι δύο ικανοί καλαθοσφαιριστές αναμένεται την προσεχή χρονιά να έχουν στα «λιοντάρια» πιο ουσιαστικό ρόλο συγκριτικά με πέρυσι, εάν αναλογιστεί κανείς πως ο Δημήτρης τραυματίστηκε σοβαρά μόλις στον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας και μετά από χειρουργική επέμβαση επανήλθε ουσιαστικά στα play of του Πρωταθλήματος, ενώ ο Τάσος προέρχονταν από μια χρονιά αγωνιστικής απραξίας λόγω των Πανελληνίων εξετάσεων.

Χαιρετίζουμε την παραμονή και των δύο στη μεγάλη «κόκκινη οικογένεια», στην οποία έχουν θέση και για τον εξαιρετικό χαρακτήρα τους!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr