Ανανεώσεις… σταθερής αξίας με Γεωργιανό & Παρχαρίδη στον Πανσερραϊκό!

Ανανεώσεις... σταθερής αξίας με Γεωργιανό & Παρχαρίδη στον Πανσερραϊκό!

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τους Σερραίους καλαθοσφαιριστές Νίκο Γεωργιανό (28 ετών, 1,89 μέτρα, small/power forward) και Σάββα Παρχαρίδη (24 ετών, 1,92 μέτρα, guard/small forward).

Οι δύο έμπειροι αθλητές αποτέλεσαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βασικούς πυλώνες της νεοσύστατης ομάδας του Πανσερραϊκού και για τον λόγο αυτό το προπονητικό επιτελείο της ομάδας εισηγήθηκε στη διοίκηση την παραμονή τους.

Εκτός από τη βοήθεια που προσέφεραν στην επίθεση με δέκα περίπου πόντους κατά μέσο όρο ο καθένας, είναι και οι δύο τους «στρατιώτες» μέσα στο γήπεδο και αγωνίζονται κάθε φορά για τη νίκη με μεγάλη διάθεση, αλλά και δύναμη.

Νίκο και Σάββα, χαιρετίζουμε την παραμονή σας στα «λιοντάρια» και ευχόμαστε να πετύχουμε όλοι μαζί φέτος την άνοδο στις Εθνικές Κατηγορίες!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr