Ανανεώσεις, διαζύγια και στόχοι για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Ανανεώσεις, διαζύγια και στόχοι για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Προχωρά αποτελεσματικά ο σχεδιασμός στον Απόλλωνα Παραλιμνίου ενόψει της νέας σεζόν, καθώς συμφώνησαν να ανανεώσουν ο τερματοφύλακας Σταύρος Μπρόκος, οι νεαροί Ανθουλάκης και Κλειτσιώτης, ενώ γυρνά από τον δανεισμό του στον Διαγόρα Δασοχωρίου και ο Καρυοφύλλης. Έτσι οι ανανεώσεις έφτασαν τον αριθμό 13.

Έτσι, εκκρεμότητες από το περσινό ρόστερ των «κιτρινόμαυρων» συνιστούν κυρίως οι Κοσμίδης, Μεντής, Καρακούτης, ενώ θα αποκτηθούν παίκτες με εμπειρία και κάποιοι ακόμη νεαροί. Μάλιστα αναθερμαίνεται το χειμερινό «φλερτ» του Απόλλωνα με τον Σάκη Μουτεσίδη, καθώς Ο 22χρονος Σερραίος μεσοεπιθετικός που το τελευταίο διάστημα διέμενε μόνιμα στη Γερμανία, όπου αγωνιζόταν, πλέον «παίζει» με καλές πιθανότητες το ενδεχόμενο επαναπατρισμού και οι «κιτρινόμαυροι» καραδοκούν, κάνοντας κινήσεις και αισιοδοξώντας.

Τέλος, ελεύθεροι από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, έμειναν ο βασικός τερματοφύλακας, Κώστας Χατζηγιαννάκης και νεαρός μέσος, Θανάσης Σελαλμαζίδης, που αναζητούν την επόμενη «στέγη» τους.(πηγή:pamebala.gr)

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr