Ανανέωση συνεργασίας και με τον “στρατιώτη” Σπανό στους Ικάρους!

Ανανέωση συνεργασίας και με τον "στρατιώτη" Σπανό στους Ικάρους!

Την επέκταση της συνεργασίας για ακόμη μία σεζόν με τον άνθρωπο που έχει συμβάλλει καθοριστικά στο να στηθεί το οικοδόμημα των Ικάρων σε επίπεδο ακαδημιών ανακοίνωσαν οι “κυανοκίτρινοι”. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Σπανό ο οποίος θα έχει ακόμη πιο ενεργό ρόλο σε συνεργασία με τον πρώτο προπονητή Στέργιο Ποργιόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Δ. Σ του ΑΟΚ Ικαροι Σερρών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο (2017-2018) με τον coach Παναγιώτη Σπανο, ως υπεύθυνο Ακαδημιών του Συλλόγου μας.
“Η νεα εποχη του συλλόγου ξεκινα δυναμικα …..
Ο Σπανός εχοντας υπάρξει στρατιώτης του συλλόγου εδω και χρόνια συντάσσεται στην προσπάθεια της νεας εποχης με ακομα πιο ενεργο ρόλο.
Με ενισχυμενες αρμοδιότητες στις Ακαδημίες, πάντα σε αγαστη, διαρκή επαφή και συνεργασία με τον προπονητή της πρώτης ομάδας Στέργιο Ποργιοπουλο, για την οσο το δυνατόν πιο ευρυθμη λειτουργια του συλλόγου.
Καθηγητής φυσικής αγωγής, με μεταπτυχιακό στην προπονητική και κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας των Ικάρων, εχει καταθεσει τα διαπιστευτήρια του στη διάρκεια της μακρόχρονης διαδρομης του στα δρώμενα του Σερραικού μπάσκετ.
Ανθρωπος που αγαπα με παθος τη δουλειά του, μπορεί να προπονήσει, να διδάξει, αλλά και να εμπνεύσει τα παιδιά στο να μυηθουν στο μπάσκετ και να αγαπήσουν τον αθλητισμό γενικότερα
Άλλωστε τόσα χρόνια…..
”Ικαροι και Σπανός , εννοιες ταυτοσημες”
ΙΚΑΡΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr