Ανανέωσε ο Γ. Νικολίτσας στην Καρπερή – Συνεχίζεται ο σχεδιασμός

Ανανέωσε ο Γ. Νικολίτσας στην Καρπερή - Συνεχίζεται ο σχεδιασμός

Παίκτης του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής θα παραμείνει ο Γιώργος Νικολίτσας, καθώς εν τέλει οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 22χρονο μέσο να αναδεικνύεται πέρυσι πρωταθλητής με την ομάδα έχοντας βάλει το δικό του λιθαράκι στην άνοδο.

Μάλιστα φέτος θα τεθεί αντίπαλος σε τοπικό ντέρμπι με τον αδερφό του Γιώργο που θα αγωνίζεται στην Ελπίδα Σκουτάρεως. Ο Νικολίτσας έχει θητεύσει στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Κυμίνων και στον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Η διοίκηση του Μέγα του εύχεται υγεία και να καταφέρει να πετύχει για ακόμη μια χρονιά τους ατομικούς και ομαδικούς στόχους.
Κατά τα άλλα το πλάνο ενίσχυσης συνεχίζεται, καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία για άλλη μια ανανέωση και μια μεταγραφή τερματοφύλακα από την Θεσσαλονίκη, κινήσεις που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr