Ανανέωσε με το Ρούπελ και ο Πεχλιβάνος !

Ανανέωσε με το Ρούπελ και ο Πεχλιβάνος !

Μετά τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Ρούπελ προχώρησε στην ανανέωση και του βασικού του παίχτη στην frontline, αφού διοίκηση και παίχτης συμφώνησαν γρήγορα και ο 23χρονος PF-C, Ραφαήλ Πεχλιβάνος θα παραμείνει στην ομάδα του Σιδηροκάστρου και την επόμενη χρονιά. 

Ο βασικός ψηλός της ομάδας έδειξε δείγμα των ικανοτήτων του σε πολλά παιχνίδια με την φανέλα του Ρούπελ, με την διοίκηση να περιμένει ακόμη περισσότερα από τον ίδιο στην πορεία. Με δυο ανακοινώσεις σε τρεις ημέρες, η ομάδα του Σιδηροκάστρου έχει βάλει μπρος για τα καλά την στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν με τις πληροφορίες να μιλούν για μια ομάδα που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον 23χρονο PF-C, Ραφαήλ Πεχλιβάνο και του εύχεται μια ακόμη καλύτερη χρονιά με υγεία.

Διοίκηση και παίχτης έδωσαν τα χέρια με την πρώτη επαφή, δείγμα της άριστης σχέσης των δυο πλευρών και έτσι ο βασικός ψηλός της ομάδας θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Ρούπελ και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr