Ανανέωσε με τον Πανσερραϊκό ο Γεωργιανός !

Ανανέωσε με τον Πανσερραϊκό ο Γεωργιανός !

Η πρώτη ανανέωση στον μπασκετικό Πανσερραϊκό είναι γεγονός, αφού Παντελής Γεωργιανός και διοίκηση έδωσαν τα χέρια για να πορευθούν μαζί για δεύτερη σερί χρονιά. Έτσι, μετά την προσθήκη του Γιάννη Κακιούζη, ο έμπειρος playmaker με 12 πόντους μέσο όρο την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αναμένεται και πάλι να αποτελέσει την σταθερά στην γραμμή του point guard, έχοντας συνεργαστεί στο παρελθόν με τον coach Στέργιο Ποργιόπουλο για μια τριετία στους Ικάρους όπου και πανηγύρισαν μια άνοδο στην Β’Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

-Είναι κοινά παραδεκτό ότι στην καλαθοσφαίριση οι καλές ομάδες «χτίζονται» με βάση τη στελέχωση στις θέσεις του point guard και του center. Για το λόγο αυτό η διοίκηση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι, μετά την πρώτη σπουδαία μεταγραφή του Γιάννη Κακιούζη, φρόντισε να ξεκινήσει τις ανανεώσεις συνεργασίας με τους αθλητές της, που κρίθηκε από το τεχνικό της επιτελείο, ότι μπορούν να αγωνιστούν σε αυτήν στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με πρώτον από όλους τον Παντελή Γεωργιανό !

-Ο Σερραίος playmaker (28 ετών, 1.88μ) και αρχηγός της ομάδας, με το ταλέντο και την εμπειρία του, δεν ήταν πέρυσι μόνο ο ιθύνοντας νους μέσα στο παρκέ για τα «λιοντάρια», αλλά αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ αυτών με μέσο όρο 12 πόντους ανά αγώνα!

?Καλή χρονιά Παντελή, με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ιστορική μας φανέλα!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr