Ανανέωσε και ο Suleiman Omo στον Πανσερραϊκό!

Ανανέωσε και ο Suleiman Omo στον Πανσερραϊκό!

Ο Πανσερραϊκός προχώρησε στην ανανέωση και του Suleiman Omo για τη νέα χρονιά, ποντάροντας στην εμπειρία και τον επαγγελματισμό, του Νιγηριανού μέσου. Το ‘SSN’ σας είχε ενημερώσει οτι τα «λιοντάρια» εκτός απροόπτου, θα ολοκληρώσουν και τις περιπτώσεις ανανέωσης, του Οmo και του Olaitan μέχρι τις αρχές Ιουλίου.

Η συζήτηση με τον Omo έγινε νωρίτερα τελικά και ο παίκτης θα φορά την φανέλα του Πανσερραϊκού και το 2021. Την περσινή σεζόν, ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε λίγα παιχνίδια, διότι ήρθε τον Γενάρη και χρειαζόταν χρόνος επανένταξης σε κανονικούς ρυθμούς και εξ ανάγκης αγωνίστηκε, ως αλλαγή κάποιες φορές και μάλιστα μετά τον τραυματισμό του Γιανναράκη, έπαιξε για πρώτη φορά και ως στόπερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του Πανσερραϊκού, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας, με τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή, Souleiman Akim Omolade. Η ομάδας εμπιστεύεται την εμπειρία του δυναμικού μέσου και του εύχεται καλή επιτυχία με μια ακόμη άνοδο!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr