Ανανέωσαν με τα “λιοντάρια” Γεωργιανός και Σταματόπουλος !

Ανανέωσαν με τα "λιοντάρια" Γεωργιανός και Σταματόπουλος !

Δυο παίχτες, που αγωνίζονται στην γραμμή των ψηλών, ανανέωσαν με τον Πανσερραϊκό και θα ενισχύσουν την ομάδα του Κοκολιού και στην Γ’Εθνική. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γεωργιανός (29χρ. 1,89 small/power forward) και ο Βαγγέλης Σταματόπουλος (22χρ. 1,99 power forward) συμφώνησαν σε όλα με τα “λιοντάρια” και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πρωταθλητές ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Γεωργιανός Νίκος και Σταματόπουλος Βαγγέλης: Διπλή ανανέωση συνεργασίας στη γραμμή των ψηλών!

– Οι καλαθοσφαιριστές του Πανσερραϊκού Κρι Κρι Γεωργιανός Νίκος και Σταματόπουλος Βαγγέλης που ενίσχυσαν πέρυσι την ομάδα και συνέβαλαν στην άνοδο της στις Εθνικές Κατηγορίες, μετά από εισήγηση του προπονητικού επιτελείου, θα ανήκουν και φέτος στο δυναμικό της.

– Ο Νίκος (29 ετών, 1,89 μέτρα, small/power forward) ως γνήσιος «στρατιώτης» μέσα στο γήπεδο έκανε ένα εκπληκτικό πρωτάθλημα και ξεχώρισε για την αυταπάρνηση του και στις δύο πλευρές του παρκέ.

– Ο Βαγγέλης (21 ετών, ύψος 1.99 μέτρα power forward και center) βελτίωσε σημαντικά την απόδοση του την προηγούμενη σεζόν, αγωνιζόμενος κάθε φορά για τη νίκη με μεγάλη διάθεση, αλλά και δύναμη.

Και οι δύο αθλητές κέρδισαν την εμπιστοσύνη της ομάδας, ξεχωρίζοντας τα προηγούμενα δύο χρόνια τόσο για την αγωνιστικότητα τους όσο και για το ήθος τους!

Καλή συνέχεια παιδιά, με υγεία και νίκες, στην πρόσκληση της Γ’ Εθνικής!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr