Αναλαμβάνει βοηθός του Χαραλαμπίδη ο Πέτρος Στοϊλας!

Αναλαμβάνει βοηθός του Χαραλαμπίδη ο Πέτρος Στοϊλας!

Μετά τις αποχωρήσεις στο τεχνικό τιμ, συνεχίζονται και οι προσθήκες με ένα γνώριμο πρόσωπο στους Σερραίους φιλάθλους να αναλαμβάνει την θέση του βοηθού του Απόστολου Χαραλαμπίδη. Ο λόγος για τον Πέτρο Στοϊλα, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα πριν από λίγη ώρα από τα “λιοντάρια” που τον καλωσόρισαν στο “σπίτι” του.

Ο 36χρονος προπονητής, κάτοχος πτυχίου UEFA PRO, άνοιξε τα φτερά του το καλοκαίρι του 2016 φεύγοντας από τις Σέρρες και πηγαίνοντας να δουλέψει στο πλευρό του Σωτήρη Αντωνίου αρχικά στην Σπάρτη και φέτος στα Τρίκαλα. Το βιογραφικό του είναι αρκετά γεμάτο αφού εκτός από προπονητής Σερραϊκές ομάδες όπως το Χρυσό και ο Πανσουλιακός, στον οποίον έμεινε για τέσσερα χρόνια, έχει διατελέσει προπονητής στην Μικτή ομάδα της ΕΠΣΣ, Περιφερειακός προπονητής της ομάδας Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και σκάουτερ στην Εθνική Παίδων.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την πρόσληψη του Σερραίου Πέτρου Στοϊλα,με θητεία σε Σπάρτη και Τρίκαλα, στη θέση του βοηθού προπονητή ο οποίος θα λειτουργήσει σαν άμεσος συνεργάτης του κ.Χαραλαμπίδη. Πέτρο καλώς ήρθες σπίτι σου!”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr