Ανακοίνωση συμπαράστασης του Συνδέσμου διαιτητών προς τον Δ.Κεφαλά!

Ανακοίνωση συμπαράστασης του Συνδέσμου διαιτητών προς τον Δ.Κεφαλά!

Ανακοίνωση συμπαράστασης προς τον διαιτητή Δημήτρη Κεφαλά εξέδωσε ο Σ.Δ.Π. Σερρών για τα όσα συνέβησαν εις βάρος του στον ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Εθνικός Σιδηροκάστρου και τον Πανσουλιακό την περασμένη Τετάρτης 17/1, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τέθηκε σε κίνδυνο η σωματική του ακεραιότητα και νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, ενώ προσδοκά όσο ταχύτερα την απονομή δικαιοσύνης. Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του προς το μέλος του και νεαρό συνάδελφο διαιτητή Κεφαλά Δημήτριο, για τα όσα δυσάρεστα και τραγικά γεγονότα τα οποία συνέβησαν εις βάρος του, στον πρώτο Ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών μεταξύ των ομάδων Εθνικός Σιδηροκάστρου – Α.Μ.Γ.Σ. Πανσουλιακός, στις 17/1/2018, συνέπεια των οποίων ήταν να τεθεί σε κίνδυνο η σωματική του ακεραιότητα, να επέλθει τραυματισμός του και να νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Ταυτοχρόνως, εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτηση μας καθώς τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες αμαυρώνουν και δυσφημούν το κύρος και την αξιοπρέπεια των Σερραίων διαιτητών, μας φέρνουν πίσω στα μαύρα χρόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου και είναι σίγουρο ότι καταδικάζονται απερίφραστα από το σύνολο των υγιώς σκεπτόμενων ποδοσφαιριστών, παραγόντων και φιλάθλων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε την επιθυμία μας για την όσο το δυνατόν ταχύτερη και δικαιότερη απονομή δικαιοσύνης για τα όσα τραγικά και απαράδεκτα συνέβησαν εις βάρος του διαιτητή μας, από όλες τις αρμόδιες αρχές που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Σ.Δ.Π. Σερρών”

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr