Ανακοίνωση συγχαρητηρίων και δημόσιου ευχαριστώ απο το ΔΣ του Πανσερραϊκού!

Ανακοίνωση συγχαρητηρίων και δημόσιου ευχαριστώ απο το ΔΣ του Πανσερραϊκού!

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν απο λίγο η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού Πανσερραϊκού, που συγχαίρει το αγωνιστικό τμήμα και όλους στην «κόκκινη» ομάδα, για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης και την είσοδο στα μπαράζ ανόδου.

Παράλληλα ευχαριστεί τον κόσμο που στάθηκε στα δύσκολα φέτος, ενώ προσδοκά, περισσότερο κόσμο στην συνέχεια, αφού υπάρχει συνέπεια λόγων και πράξεων απο το καλοκαίρι του ‘18.

Απόλυτα φυσιολογικό θα σχολιάσουμε, αφού η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με πέρυσι και πράγματι, οτι έχει ειπωθεί, έγινε! Εξαιρώντας τους οργανωμένους, ο κόσμος της πόλης και του νομού παραμένει σε μια απόσταση και παρακολουθεί μόνο ψηφιακά την καθημερινή άνοδο της ομάδας. Οι φίλαθλοι να θυμήσουμε δεν είναι μόνο για τα καλά και τα εύκολα αλλά και για τα δύσκολα όπως τώρα! Το να μην βλέπεις μπάλα σεβαστό, αλλά να έχεις ακριβό διαρκείας σε ομάδες γειτονικών νομών και να μην πατάς στον Πανσερραϊκό, είναι ανεπίτρεπτο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | ΜΓΣ Πανσερραϊκός Ποδοσφαιρικό τμήμα | 1/3/2020

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού, εκφράζει δημόσια την ικανοποίηση της για την πρωτιά της ομάδας μας, ένα μήνα, πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και συγχαίρει άπαντες στο τμήμα, ποδοσφαιριστές, προπονητές και στελέχη, που δουλέψαν απο την αρχή της χρονιάς, για αυτόν τον σημαντικό στόχο.

Προσμένουμε την ολοκλήρωση της επιτυχίας σε λίγο καιρό και υποσχόμαστε να διατηρήσουμε το ίδιο υψηλό επίπεδο που χτίζουμε βήμα-βήμα, απο την αρχή της θητείας μας, τον Αύγουστο του 2018.

Η συνέπεια των λόγων μας, αποτυπώνετε με ικανοποίηση στο χορτάρι, απολαμβάνοντας μια ομάδα με ποιότητα που κερδίζει και δίνει χαρά στον κόσμο μας. Είναι σημαντικό, να συνεχίσουμε όλοι μαζί με εμπιστοσύνη στον σύλλογο και εμπράκτως να γεμίσουν οι κερκίδες, με περισσότερο κόσμο, βοηθώντας στους σημαντικούς αγώνες μπαράζ, που έρχονται!

Ευχαριστούμε θερμά τους πιστούς οπαδούς, που βρίσκονται στο πλάι μας, στα δύσβατα «αλώνια» και φιλοδοξούμε να παρασύρουμε κι άλλους στην πορεία προς το όνειρο και τα «σαλόνια», της Superleague. 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr