Ανακοίνωση ΠΑΕ Πανσερραϊκός: Μήπως να παίξουμε και ποδόσφαιρο;

Ανακοίνωση ΠΑΕ Πανσερραϊκός: Μήπως να παίξουμε και ποδόσφαιρο;

Το νέο… επεισόδιο της προσφυγής της Νίκης Βόλου στο Διαιτητικό δικαστήριο (από τις 8/10) πήρε αναβολή για τις 29 Οκτωβρίου (στρέφεται κατά της ανόδου της Σαντορίνης και ουσιαστικά φέρεται να ζητά τη διεξαγωγή της φετινής Football League με 14 ομάδες και πάλι). Αυτό σημαίνει ότι πάει ξανά πίσω όλος ο προγραμματισμός του πρωταθλήματος και μοιραία οδηγούμαστε σε νέα παράταση για την έναρξη της δράσης.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη φέρνει δικαιολογημένα την έντονη αγανάκτηση του Πανσερραϊκού που τοποθετείται δημόσια και πλέον επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της από τη στιγμή που η πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα της Football league αναμένεται να καθυστερήσει περαιτέρω…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μήπως να παίξουμε και ποδόσφαιρο;

Κύριοι, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός έχει ξεκινήσει τις εταιρικές και αθλητικές της δραστηριότητες από τις 27 Ιουλίου, με όλες τις υγειονομικές και οικονομικές δυσκολίες, της εποχής μας, λόγω της πανδημίας του covid-19.

Δώσαμε μια τίμια «μάχη», για να αποκαταστήσουμε την αδικία της περσινής αναδιάρθρωσης-έκτρωμακαι πρωτοστατήσαμε τεχνοκρατικά και μεθοδολογικά, στην αναδιοργάνωση της δομής του Ελληνικού ποδοσφαίρου, στις χαμηλές κατηγορίες, έστω κι αν δεν δικαιωθήκαμε.

Πρόεδρε της λίγκας, ήρθε η ώρα να παίξουμε και ποδόσφαιρο. Περιμένουμε αμέσως, την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, την κλήρωση των αγώνων και την ημερομηνία έναρξης, επιτέλους.

Οι δικομανείς, ας πάψουν να εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία των θεσμών του ποδοσφαίρου και όποιος διαφωνείας μας ενημερώσει… για να προβούμε με την σειρά μας, στην διεκδίκηση των νόμιμων δικαιωμάτων μας.

 

Share