Ανακοίνωση-διαμαρτυρία Πανσουλιακού για την αναβολή των κληρώσεων!

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία Πανσουλιακού για την αναβολή των κληρώσεων!

Με ανακοίνωση του ο Πανσουλιακός διαμαρτύρεται για την αναβολή των κληρώσεων play off και play out μετά την ένσταση του Οδυσσέα Αναγέννησης, καθώς η τυχόν παράταση των αγωνιστικών υποχρεώσεων επιβαρύνει τις ομάδες. Δείτε αναλυτικά:

 

“Ο Α.Μ.Γ.Σ. Πανσουλιακός διαμαρτύρεται για τυχόν παράταση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων για τους αγώνες των Play Off & Paly out της Επίλεκτης κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Σερρών.
Η παράταση αυτή θα έχει αρνητικό αντίκτυπο σε όλες τις ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό επίπεδο.
Σε Αγωνιστικό επίπεδο θα δημιουργηθεί πρόβλημα σε αγώνες που θα οριστούν μέσα στην βδομάδα ( Τετάρτες ) καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές των ομάδων έχουν τις εργασίες τους στον ιδιωτικό τομέα και δύσκολα θα μπορέσουν να παρευρίσκονται και στους αγώνες των ομάδων τους.
Στον οικονομικό τομέα το πρόβλημα είναι ότι παρατείνοντας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων παρατείνονται και οι οικονομικές υποχρεώσεις προς τους ποδοσφαιριστές – προπονητές κ.λ.π. μάλιστα σε μια περίοδο όπου τα οικονομικά των Συλλόγων είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση και η παράταση αυτή θα είναι έξω από τον προγραμματισμό τους”.

 

Με τιμή το Δ/Σ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr