Ανακοίνωσε το προπονητικό του staff ο Πανσερραϊκός !

Ανακοίνωσε το προπονητικό του staff ο Πανσερραϊκός !

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Πανσερραϊκός γνωστοποίησε το προπονητικό του επιτελείο για την νέα αγωνιστική περίοδο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο coach Ποργιόπουλος διάλεξε δυο νεαρούς φοιτητές ΤΕΦΑΑ για να τον βοηθήσουν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Έτσι πέρα από τους Σταματόπουλο (α’ βοηθός) και Λυκίδη (στατιστικολόγος), υπεύθυνος φυσικής κατάστασης παραμένει για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Θοδωρής Καννάς. Τέλος, άπαντες θα συνεργάζονται και με την ακαδημία του συλλόγου και τον υπεύθυνο Κώστα Τότσιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

«Έκλεισε» το προπονητικό επιτελείο της αντρικής ομάδας‼️
– Ο κόουτς #Ποργιόπουλος που κάθισε φέτος στο «τιμόνι» της αντρικής ομάδας του 🦁 Πανσερραϊκού Κρι Κρι επέλεξε τους συνεργάτες του από το ήδη υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας που διακρίθηκαν τα προηγούμενα χρόνια για την επιστημονική τους κατάρτιση, την επαγγελματική τους συνέπεια, το πάθος τους για τη δουλειά και τον ακέραιο χαρακτήρα τους! Έτσι, άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο θα είναι για πρώτη φορά ο Ευάγγελος Σταματόπουλος, την καταγραφή της στατιστικής στους επίσημους αγώνες θα συνεχίσει να επωμίζεται ο Αναστάσιος Λυκίδης, ενώ ο έμπειρος και καταξιωμένος γυμναστής Θεόδωρος Καννάς παραμένει στη θέση του ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις παραπάνω γυμναστές θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στην Ακαδημία της ομάδας ως συνεργάτες του επικεφαλής προπονητή Κώστα #Τότσιου.
– Ο κ. #Σταματόπουλος κατάγεται από την Αρκαδία και είναι τελειόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Σερρών. Τα τρία προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα των «λιονταριών» και εξαρχής βίωσε μαζί τους όλη τη διαδρομή από την τοπική στη Β’ Εθνική Κατηγορία.
– Ο κ. #Λυκίδης γεννήθηκε το 2000 στην Κατερίνη, φοιτά στο 3ο έτος του ΤΕΦΑΑ Σερρών και για δεύτερη συνεχή χρονιά θα κάθεται στον πάγκο καταγράφοντας τη στατιστική των «λιονταριών» στους επίσημους αγώνες τους.
– Ο Δρ. #Καννάς είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Σερρών, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην «Προπονητική Αθλημάτων» και διδακτορικό με ειδικότητα στην «Κινησιολογία», ενώ στο βιογραφικό του συγκαταλέγονται πολλές πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες που ανακοινώθηκαν και δημοσιεύθηκαν σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και περιοδικά, αντίστοιχα. Η προπονητική του διαδρομή, κατά την οποία ασχολείται κυρίως με την αξιολόγηση και τη μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης, είναι πλούσια ξεκινώντας από το 2001 σε ακαδημίες του στίβου και του ποδοσφαίρου. Στην καλαθοσφαίριση, ως μέλος του προπονητικού επιτελείου, πανηγυρίζει 4 ανόδους με Σερραϊκές ομάδες, το 2009 με τους Ικάρους στην Α2, το 2014 με τον Ορφέα Ν. Σκοπού στη Γ’ Εθνική και τη διετία 2018-2020 με τα «λιοντάρια» διαδοχικά από το τοπικό πρωτάθλημα στη Β΄Εθνική. Στον Πανσερραϊκό Κρι Κρι παραμένει για τέταρτη συνεχή χρονιά ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης όχι μόνο στα 3 αγωνιστικά τμήματα (αντρικό, εφηβικό, παιδικό), αλλά και στην Lions Basketball Academy για παιδιά από 10 ετών και άνω.
Καλή χρονιά φίλοι μας, με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!
*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr