Ανακοίνωσε τον πρώην “κυανοκίτρινο” Κεμανετζή το Ρούπελ !

Ανακοίνωσε τον πρώην "κυανοκίτρινο" Κεμανετζή το Ρούπελ !

Στην 5η του μεταγραφική κίνηση προχώρησε το Ρούπελ, το οποίο συμφώνησε με τον 19χρονο (1,95 μ.) sf-pf , Βαγγέλη Κεμανετζή και ενισχύεται ακόμη περισσότερο τόσο στην γραμμή της περιφέρειας όσο και στην frontline του. Και αυτό, γιατί το νέο μεταγραφικό απόκτημα αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις δίνοντας με αυτό τον τρόπο την “άνεση” στον Νίκο Κηρύκο να τον χρησιμοποιήσει με όποιο σχήμα χρειαστεί. 

Πρόκειται για έναν παίχτη, που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στον επιθετικό τομέα, καθώς διακρίνεται για το καλό του περιφερειακό σουτ. Πέρυσι, αγωνίστηκε με την φανέλα των Ικάρων στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής κατηγορίας, ωστόσο δεν βρήκε τον ρόλο που ήθελε και φέτος πήρε την απόφαση να συνεχίσει στην ομάδα του Ρούπελ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν δυο χρόνια αγωνίστηκε και με την φανέλα του ΠΑΟΚ στο εφηβικό τμήμα.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 19χρονο καλαθοσφαιριστή, Βαγγέλη Κεμανετζή και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες. 

Με καταγωγή από την Νιγρίτα και έχοντας περάσει από τα παιδικό-εφηβικά των Ικάρων και το εφηβικό του ΠΑΟΚ, έρχεται στο Ρούπελ μετά από μια χρονιά στην Γ’Εθνική κατηγορία με την φανέλα των Ικάρων έχοντας κάποιες συμμετοχές. Με ύψος 1,95 και την ευχέρεια να αγωνίζεται στις θέσεις “2-4 ” αναμένεται να δώσει σημαντική βοήθεια στο σκορ και στο ριμπάουντ με καλό του στοιχείο το περιφερειακό του σουτ.

Βαγγέλη, καλωσόρισες στο Ρούπελ !

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr