Ανακοίνωσε Τερματοφύλακα Τεντζέρη και προπονητή τερματοφυλάκων Καραμπέτσιο ο Πανσερραϊκός!

Ανακοίνωσε Τερματοφύλακα Τεντζέρη και προπονητή τερματοφυλάκων Καραμπέτσιο ο Πανσερραϊκός!

Με δυο λιτές ανακοινώσεις, ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη στο staff, τον προπονητή τερματοφυλάκων Άρη Καραμπέτσιο, συνεχίζοντας ιδανικά την στελέχωση του τεχνικού επιτελείου. Ο γνωστός Σερραίος προπονητής, που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικά επαγγελματικά βήματα προόδου, με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν στον Απόλλωνα Πόντου και την Football League έδωσε τα χέρια με τους Κατσαβάκη-Καζία και θα ενσωματωθεί απο την Δευτέρα στους Νεντίδη και Γκιόκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Νέος προπονητής τερματοφυλάκων στον Πανσερραϊκό ο Άρης Καραμπέτσος!

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον Σερραίο προπονητή τερματοφυλάκων, Άρη Καραμπέτσιο.

Μίνι Βιογραφικό:

Ο Άρης Καραμπέτσιος, γεννήθηκε στις 15/8/1979. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B΄ με ειδικότητα προπονητής τερματοφυλάκων και εργάστηκε στον τομέα του, στις ομάδες του Μεγάλου Αλεξάνδρου Καρπερής, στην Ελπίδα Σκουτάρεως και τον Αθλητικό Όμιλο Παλαιόχωρας. Την περασμένη σεζόν συνεργάστηκε με το Staff του Απόλλωνα Πόντου, πραγματοποιώντας πορεία πρωταθλητισμού στην Football League.  

Επίσης ανακοινώθηκε ο Κώστας Τεντζέρης, νεαρός φέρελπις τερματοφύλακας, με παραστάσεις απο την Ιταλία και συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής με την φανέλα του Τηλυκράτη Λευκάδας. Για τον παίκτη, είπε τα καλύτερα λόγια ο μάνατζερ του Σάκης Γκόγκας και στην ομάδα του Πανσερραϊκού ευελπιστούν να έχουν ενα ανταγωνιστικό και ποιοτικό δίδυμο στην θέση «1» μαζί με τον Γιαννακίδη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καλωσορίζουμε στον Πανσερραϊκό τον τερματοφύλακα Κώστα Τεντζέρη!

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον νεαρό τερματοφύλακα Κώστα Τεντζέρη. Καλή επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας.

Μίνι Βιογραφικό:

Ο Κώστας Τεντζέρης, γεννήθηκε στις 4/5/1999 και κατάγεται από την Έδεσσα. Έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Θοδωρή Γκίτκου στην Πέλλα και σε σύντομο χρονικό διάστημα μετακόμισε για 2 χρόνια στην γνωστή επαγγελματική ακαδημία της Ρώμης, που συνεργάζεται με την Ρόμα και την Γιουβέντους, NuovaTorTeTeste. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Γ΄ Εθνική με την φανέλα του Τηλυκράτη Λευκάδας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr