Ανακοίνωσε συμμετοχή στην Ανώτερη ο Π.Σ Σέρρες, Ρίζο και συνεργασίες!

Ανακοίνωσε συμμετοχή στην Ανώτερη ο Π.Σ Σέρρες, Ρίζο και συνεργασίες!

Ανατροπές της τελευταίας στιγμής στην Επίλεκτη Κατηγορία, καθώς ο Π.Σ Σέρρες ανακοίνωσε την απόφαση του να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Ανώτερης Κατηγορίας τελικά, με υπόδειξη του τεχνικού διευθυντή Απόστολου Υφαντή και την σύμφωνη γνώμη του νέου προπονητή Στέλιου Ρίζου, στα πλαίσια της ανασυγκρότησης του σε σύλλογο με νέα οργανωτική δομή και λειτουργία που θα δώσει βάση στην εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα ανακοινώθηκε η συνεργασία με την ακαδημία του ΠΟΣ 2000, που θα τροφοδοτεί τον Π.Σ Σέρρες με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, αλλά και με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου για την περαιτέρω αξιοποίηση τους σε πιο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, αρχής γενομένης από την φετινή σεζόν με 2-3 παίκτες γεννηθέντες το 1998.

Έτσι οι τρεις αυτές ομάδες δημιουργούν ουσιαστικά μία ποδοσφαιρική πυραμίδα με στόχο την ανάδειξη των ταλέντων της περιοχής και όλα αυτά στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις που δημιούργησε ο Χρήστος Μέγκλας, δίνοντας έτσι την δυνατότητα για την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση των νεαρών παικτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόστολου Υφαντή:

“H F.c. Serres έπειτα από εισήγηση του υποφαινομένου και της σύμφωνης γνώμης του νέου προπονητή, στα πλαίσια της συγκρότησης σε σύλλογο με νέα οργανωτική δομή και λειτουργία, με παράλληλη εκμετάλλευση και χρήση όλων των διαθέσιμων νέων και σύγχρονων Εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων και μέσων, απεφάσισε να δηλώσει στην ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ, όπως η ποδοσφαιρική ομάδα στην περίοδο 2018-19 να αγωνίζεται στην ΑΝΩΤΕΡΗ κατηγορία, αντί της ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ που δικαιούται, προκειμένου να εκπαιδεύει σε συνδυασμό με την Σχολή εκμάθησης, νεαρούς ποδοσφαιριστές που να έχουν την δυνατότητα όμως να αγωνίζονται στην ΑΝΏΤΕΡΗ κατηγορία .Το όλο προπονητικό έργο θα πραγματοποιείται με την απόλυτη ΕΥΘΥΝΗ του καθηγητή φυσικής αγωγής και έμπειρου προπονητή ποδοσφαίρου κ. ΣΤΕΛΙΟΥ ΡΙΖΟΥ, μετά από απόφαση του πρέεδρου κ. Χρήστου Μέγκλα.

Επίσης εξασφαλίστηκε η Συνεργασία με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΣ – 2000, που θα τροφοδοτεί στην Αθλητική σχολή ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και με τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ, για την περαιτέρω αξιοποίηση τους σε πιο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, αρχής γενομένης από την εφετινή σεζόν με 2-3 παιδιά γεννηθέντα το 1998 που διαθέτουν ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό ταλέντο…

Αντικειμενικός σκοπός(ΑΝΣΚ) της Σχολή ποδοσφαίρου είναι να μπορούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές να αποκτούν ώριμη ποδοσφαιρική προσωπικότητα στην πιο μικρή ηλικία. Ευχόμαστε στον Τεχνικό υπεύθυνο κ. ΣΤΕΛΙΟ ΡΙΖΟ επιτυχία στο δύσκολο έργο του”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr