Ανακοίνωσε Μάνο και Κατσινά η Α.Ε Χρυσού

Ανακοίνωσε Μάνο και Κατσινά η Α.Ε Χρυσού

Δύο ακόμη μεταγραφές που ενισχύουν την αμυντική της γραμμή ανακοίνωσε την Τετάρτη η Α.Ε Χρυσού, η οποία έντυσε στα “κόκκινα” δύο ποδοσφαιριστές που δεν είναι Σερραίοι, αλλά από πέρυσι ζουν στις Σέρρες, σπουδάζουν στο ΤΕΦΑΑ και αγωνίστηκαν σε Σερραϊκές ομάδες.

Συγκεκριμένα οι Παναγιώτης Μάνος και Πάνος Κατσίνας θα είναι παίχτες της ομάδας αυτή τη σεζόν, με τον πρώτο να προέρχεται από τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής και τον δεύτερο από τον Μακεδονικό Επταμύλων.

Ο Παναγιώτης Μάνος έχει καταγωγή από την Σπάρτη και αγωνιζόταν για χρόνια στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης, έπειτα πέρασε από τον Αστέρα Βλαχιώτη και τον Λεωνίδα Γλυκόβρυσης, πριν έρθει στα μέρη μας και αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική με την ομάδα της Καρπερής.

Ο Πάνος Κατσίνας είναι από τη Θάσο, γέννημα-θρέμμα του τοπικού Θεαγένη και πέρυσι που μετακόμισε στις Σέρρες, αγωνίστηκε στην Ανώτερη Κατηγορία με τον Μακεδονικό Επταμύλων.

Τα κοινά και των δύο είναι πολλά, αφού εκτός από το ίδιο όνομα έχουν και την ίδια ηλικία (είναι 20 ετών), αγωνίζονται και οι δυο ως στόπερ κυρίως και είναι φοιτητές στα ΤΕΙ Σερρών.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr