Ανακοίνωσε Κερογλίδη ο Διγενής Άνω Πορροΐων!

Ανακοίνωσε Κερογλίδη ο Διγενής Άνω Πορροΐων!

Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν ξεκίνησε στον Διγενή Άνω Πορροΐων, ο οποίος ανακοίνωσε την Παρασκευή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Θόδωρο Κερογλίδη που αναλαμβάνει άλλη μία ακριτική ομάδα μετά το επιτυχημένο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό Ροδόπολης, από τον οποίον και αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες.

Ο έμπειρος προπονητής ήταν επί σειρά ετών στον πάγκο του Ολυμπιακού, έχοντας αν μη τι άλλο μια επιτυχημένη θητεία με περισσότερες χαρές απ’ ότι λύπες και πανηγυρισμούς τροπαίων και πλέον “μετακομίζει” λίγο βορειότερα για να αναδείξει και το ταλέντο της εκεί περιοχής.

Άλλωστε όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Διγενή θα συνεργαστεί και με τον Παναγιώτη Κελίδη στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Δυναμικό το ξεκίνημα της νέας χρονιάς για τον Α.Σ ΔΙΓΕΝΗ. Ο σύλλογος καλωσορίζει τον Προπονητή Θεόδωρο Κερογλίδη στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας και την συνεργασία του στα τμήματα υποδομής με τον Παναγιώτη Κελίδη. Ο Α.Σ ΔΙΓΕΝΗΣ τους εύχεται καλή επιτυχία!!!”.


Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr