Ανακοίνωσε και άσσο το Ρούπελ, που συμφώνησε με τον Κεραμιδά !

Ανακοίνωσε και άσσο το Ρούπελ, που συμφώνησε με τον Κεραμιδά !

Ακόμη μια μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε το Ρούπελ Σιδηροκάστρου, που ανακοίνωσε τον 23χρονο point guard, Αναστάσιο Κεραμιδά. Μετά από μια τετραετία στην Κέρκυρα και την Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ με την ομάδα Ιόνιος, ο νεαρός playmaker επέστρεψε στις Σέρρες από όπου και κατάγεται και πλέον ανήκει στους “μπλε”. 

Έχοντας αγωνιστεί και πρωταγωνιστήσει με τις ακαδημίες Ικάρων και Πανσερραϊκού στα παιδικό-εφηβικά τμήματα και αφού πέρασε μια τετραετία στην Κέρκυρα συνδυάζοντας το μπάσκετ με τις σπουδές του, ο βραχύσωμος guard έρχεται να δώσει την σιγουριά στο κατέβασμα της μπάλας και στο οργανωτικό κομμάτι ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο το σύνολο του Νίκου Κηρύκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 23χρονο point guard, Αναστάσιο Κεραμιδά και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες. 

Έχοντας αγωνιστεί πολλές φορές αντίπαλος με το Ρούπελ στα τμήματα υποδομής και τα αγωνιστικά τμήματα, όντας μέλος Ικάρων, Πανσερραϊκού και Α.Ε.Σ και αφού πέρασε από Πυλαία (Α’ΕΚΑΣΘ) και Ιόνιο (Α’ΕΣΚΑΒΔΕ), ο βραχύσωμος guard (1.70μ.) έρχεται στην ομάδα μας με σκοπό να δώσει σιγουριά στο κατέβασμα και βοήθεια στην δημιουργία.

Τάσο, καλωσόρισες στην οικογένεια του Ρούπελ !

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr