Ανακοίνωσε Δουλγέρη η Καρπερή! Τεχνικός διευθυντής ο Κρυστάλλης

Ανακοίνωσε Δουλγέρη η Καρπερή! Τεχνικός διευθυντής ο Κρυστάλλης

Το… φλέρτ ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής και τον Μίλτο Δουλγέρη επιβεβαιώθηκε και επίσημα σήμερα με τον έμπειρο Σερραίο προπονητή να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της καθοδήγησης των νεοφώτιστων στην Γ΄ Εθνική, έχοντας φυσικά και αυτός την ευκαιρία του μετά από αρκετά χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα να κάνει το βήμα παραπάνω.

Φυσικά ο 53χρονος προπονητής πλαισιώνεται και από ένα τεχνικό επιτελείο άξιο για να τον βοηθήσει στο έργο του με κορυφή σε αυτό τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Παντελή Κρυστάλλη ο οποίος αναλαμβάνει και ρόλο τεχνικού διευθυντή έχοντας τις απαραίτητες διασυνδέσεις στον χώρο για να διαμορφωθεί το ρόστερ έτσι όπως ακριβώς θέλoυν όλοι. Μάλιστα ο έμπειρος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την ΑΠΕ Λαγκαδά δεν κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αλλά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Ο Δουλγέρης έχει εργαστεί στον Μέγα Αλέξανδρο Νέας Ζίχνης, στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, στον Πήγασο, στον Ηρακλή Αμμουδιάς στον Ολυμπιακό Ροδόπολης, στον Μέγα Αλέξανδρο Βαλτερού, στον ΠΑΟ Νέας Τυρολόης, στον Διαγόρα Δασοχωρίου και στον Άρη Σκοτούσσας.

Το τεχνικό τιμ συμπληρώνουν ο Νίκος Τοπαλίδης ο οποίος επιστρέφει στην Καρπερή για να πάρει θέση βοηθού δίπλα στον Μίλτο Δουλγέρη, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Θωμάς Τσίμας.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο του ενόψει της επόμενης σεζόν και από την Τετάρτη θα ξεκινήσει να υλοποιείται, καθώς θα ανακοινωθούν οι πρώτες συμφωνίες.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr