Αναζητείται… διπλό ανόδου!

Αναζητείται… διπλό ανόδου!

Οι Ίκαροι φέτος, έχουν πείσει τους πάντες, ότι είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, μια ομάδα από το πάνω ράφι και δίκαια βρίσκεται σταθερά στην πρώτη 4αδα της κατηγορίας από το ξεκίνημα της αγωνιστικής δράσης. Οι Σερραίοι, δεν ξεκίνησαν το φετινό πρωτάθλημα με σκοπό την άνοδο ή τον πρωταθλητισμό, αυτό όμως πρόεκυψε δικαιολογημένα, με τις καλές εμφανίσεις σχεδόν όλη την σεζόν.

Τώρα που πλησιάζει η ώρα του ταμείου… και τα ματς είναι καυτά, οι Ίκαροι καλούνται να επιδείξουν το κάτι παραπάνω στο παρκέ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει αμφισβήτηση, για το εάν αξίζουν να κοντράρονται με ομάδες, όπως η Καβάλα, ο Τρικούπης ή το Πευκοχώρι του β΄ γύρου! Άλλωστε τους δυο τελευταίους οι Ίκαροι τους κέρδισαν με 9 και 15 πόντους αντίστοιχα στο ΔΑΚ Σερρών στον πρώτο γύρο, ενώ με την Καβάλα ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής ίσως κρίνει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα.

Όμως, με ένα μόνο καλό διπλό ή δυο… σε ένα πρωτάθλημα, καμία ομάδα δεν έχει τύχη και δεν δικαιούται να ζητά το κάτι παραπάνω. Οι «κυανοκίτρινοι» μακριά από τις Σέρρες έχουν πρόβλημα -ανεξαρτήτως αντιπάλου- κι αυτό κρίνει μέχρι στιγμής την θέση τους, στο πρωτάθλημα. Δεν θα μιλούσαμε για κανένα… must win αγώνα, εάν το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες, δεν αδικούσαν τους εαυτούς τους, στα Πεύκα, στα Φάρσαλα, στον Λαγκάδα, και στο Στρατώνι, όπου οι Ίκαροι ήταν καλύτεροι και έχασαν στο φινάλε, επειδή δεν διαχειρίστηκαν σωστά την υπεροχή τους.

Θα ήταν διαφορετική η αντιμετώπιση του αγώνα με τον Τρικούπη, εάν οι Σερραίοι πήγαιναν με 2 νίκες διαφορά και το +9 κάβα… όπως ήταν το φυσιολογικό, ούτε θα συζητήσουμε για τελικό 3ης θέσης με το Πευκοχώρι σήμερα… ενώ ο αγώνας με την Καβάλα την τελευταία αγωνιστική θα ήταν φιέστα και όχι πολυπόθητος στόχος, ενδεχομένως. Μια νίκη σήμερα στα Μουδανιά, θα αποκαταστήσει την πραγματική εικόνα του πρωταθλήματος, διότι η έκπληξη είναι το Πευκοχώρι που είναι ανταγωνιστικό στο μισό πρωτάθλημα και όχι σε όλο… όπως κάνουν οι Ίκαροι 8 μήνες τώρα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr