Αναβολή λόγω… προσωρινής διοίκησης για τον Πανσερραϊκό!

Αναβολή λόγω... προσωρινής διοίκησης για τον Πανσερραϊκό!

Είδηση προέκυψε από την σε απολογία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός για την υπόθεση απλήρωτων προστίμων στην ΕΠΟ έπειτα από πειθαρχική δίωξη που έχει ασκηθεί σε βάρος τους, καθώς ο αντιπρόεδρος της Football League και του ΑΟΧ Κισσαμικού, Άρης Λυχναράς που εκπροσώπησε ξανά την ομάδα στον αθλητικό δικαστή, επικαλέστηκε… προσεχώς προσωρινή διοίκηση για να πάρει αναβολή!

«Με πληροφόρησαν πριν από λίγο ότι η ομάδα σύντομα θα έχει προσωρινή διοίκηση», είπε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FLNews.gr ο Λυχναράς στην πρόεδρο της έδρας, Μαρίνα Μπόζνου και εξασφάλισε αναβολή για τις 24 Μαΐου.

Όσο για το ύψος του προστίμου για το οποίο ασκήθηκε δίωξη στην ΠΑΕ; Αυτό δεν είναι 40 ευρώ, όπως λανθασμένα είχε διαρρεύσει προ ημερών, αλλά 3.040 ευρώ. Εξάλλου, για να ασκηθεί δίωξη θα πρέπει η εκάστοτε ΠΑΕ της Football League να έχει οφειλές στην ΕΠΟ πλέον των 3.000 ευρώ.

Bέβαια κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ, καθώς η ομάδα ουσιαστικά από τις 28 Μαΐου θα πάει στα χέρια του ερασιτέχνη μετά τον υποβιβασμό της στην Γ΄ Εθνική και δεν αποκλείεται να έγινε μόνο και μόνο για εξασφάλιση της αναβολής.

 

πηγή:flnews.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr