Αναβλήθηκε για τις 6/9 η κατάρτιση των ομίλων στην Γ΄ Εθνική!

Αναβλήθηκε για τις 6/9 η κατάρτιση των ομίλων στην Γ΄ Εθνική!

Αναβλήθηκε εκ νέου η συζήτηση για τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα αποφασίσει επ’ αυτού στις 6 Σεπτεμβρίου.

Οι διαφωνίες τόσο στο προσυμβούλιο, αλλά και εντός της επιτροπής πρωταθλήματος ήταν πολλές με αποτέλεσμα να μην προκύψει οριστική εξέλιξη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ακούστηκαν πολλά και διάφορα για τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής. Αρκετές προτάσεις ή αίτηματα ήταν εκτός λογικής όπως για παράδειγμα να τοποθετηθούν τα Δωδεκάνησα στον ίδιο όμιλο με Ζάκυνθο κτλ και όχι με Αθήνα, Πειραιά.

Σε κάθε περίπτωση ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής έχει μπόλικο ζουμί και τις επόμενες ημέρες θα κορυφωθούν οι ζυμώσεις πριν παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Παραμένει πλέον άγνωστο το πότε θα διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος του οποίου η σέντρα έχει οριστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου.

πηγή:mikriliga.com

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr