Αναβιώνει η συνεργασία Πανσερραϊκού και ΑΕΣ το Σερραϊκό μπάσκετ μια γροθιά!

Αναβιώνει η συνεργασία Πανσερραϊκού και ΑΕΣ το Σερραϊκό μπάσκετ μια γροθιά!

Ο μπασκετικός Πανσερραϊκός, άλλαξε σελίδα διοικητικά και ανανεώνεται και σε επίπεδο στελεχών μέρα-μέρα. Με ανακοίνωση του, αναβίωσε μια σημαντική συνεργασία με την ιστορική ομάδα της ΑΕΣ. Μια συμφωνία, που όπως προκύπτει απο το ρεπορτάζ, θα δώσει προπαρασκευαστικό ρόλο στις αγωνιστικές ομάδες της ΑΕΣ, ώστε τα ταλέντα του μπάσκετ να είναι πιο έτοιμα ανεβαίνοντας στην πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού.

Παράλληλα, υπο την σκέπη των Ακαδημιών της Lions Academy, ενσωματώνονται οι ακαδημίες του ΓΣ Σερρών και της LSA στον Λευκώνα, ενώ τρεις μεγάλες μπασκετικές σχολές της Σερραϊκής περιφέρειας, όπως του Ρούπελ, της Νιγρίτας και της Ηράκλειας, συμμετέχουν ως αρωγοί σε αυτό το νέο εγχείρημα, με σκοπό την άνθηση του Σερραϊκού μπάσκετ ξανά!

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να δώσουν πραγματική διάσταση στην λέξη «ανάπτυξη» και μετά απο πολλά χρόνια βρίσκουν άξιους συμπαραστάτες στο δύσκολο εγχείρημα τους. Η πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού αποκτά πλέον, μια μεγάλη δεξαμενή παικτών, που θα μαθαίνουν τα βασικά του αθλήματος σε μια Ακαδημία, στελεχωμένη με έμπειρους προπονητές και θα εξελίσσονται, μέσα απο τα παιδικά και τα εφηβικά τμήματα της ΑΕΣ που θα συμμετέχουν σε πραγματικές συνθήκες πρωταθλήματος, όπως αυτό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, χωρίς άγχος.

Τις επόμενες μέρες μαθαίνουμε οτι θα ανακοινωθούν και τα στελέχη που θα πλαισιώσουν το όλο εγχείρημα καθώς και λειτουργικές λεπτομέρειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ με γνώμονα την εξέλιξη και την ανάπτυξη του αθλήματος και με ενωτικό πνεύμα συνεργασίας επαναβεβαιώνει και επαναφέρει την συνεργασία με το ιστορικό σωματείο της ΑΕΣ.

Σκοπός της συνεργασίας αυτής η δημιουργία ενός ισχυρού μηχανισμού διοικητικής και Τεχνικής υποστήριξης, δημιουργώντας θεμέλια υγιούς ανάπτυξης στις υποδομές καθώς επίσης και σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα.

Στο πλαίσιο αυτό και έπειτα από διερευνητικές επαφές καλωσορίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση στο εγχείρημα της αναδιοργάνωσης και της συμπόρευσης, τα σωματεία του Γ.Σ. ΣΕΡΡΩΝ και της αθλητικής ακαδημίας ΛΕΥΚΩΝΑ (LSA).

Δημιουργείται έτσι μια ενιαία ακαδημία υπό τον ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, που στόχο θα έχει την ένταξη όλο και περισσότερων παιδιών στους κόλπους της και που θα διέπεται από την ευγενή άμιλλα αλλά και το πνεύμα του νικητή των λιονταριών.

Αρωγοί της προσπάθειας αυτής και τα σωματεία της περιφέρειας, ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΒΙΣΑΛΤΗΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ και ΑΟ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ, ώστε μέσω της ευρύτερης συνεργασίας το όφελος να είναι αμφίδρομο και να ξαναδοθεί το απαραίτητο εκείνο κίνητρο που θα κρατάει τα παιδιά του μπάσκετ κοντά μας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr