Αναβαθμίζεται συνεχώς και είναι… περιζήτητο το γήπεδο στο Χρυσό!

Αναβαθμίζεται συνεχώς και είναι... περιζήτητο το γήπεδο στο Χρυσό!

Την συνεχής βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου της εξήρε με ανάρτηση της στο Facebook η Α.Ε Χρυσού, με αφορμή το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες της προς τον Δήμο Εμμ.Παπά και τον Δήμαρχο Δημήτρη Νότα για την έμπρακτη βοήθεια στην υλοποίηση των έργων.

Χαρακτηριστικά όπως αναφέρεται φέτος το γήπεδο έγινε ακόμη ομορφότερο αφού “…ολοκληρώθηκε ο εξωτερικός τοίχος, διαμορφώθηκε η κεντρική είσοδος και ο χώρος του εκδοτηρίου, ενώ από πέρυσι έγιναν τουαλέτες για άτομα με ειδικές ανάγκες”, ενώ τις τελευταίες ημέρες με απόφαση της διοίκησης έγινε επανασπορά σε όποια σημεία χρειαζόταν έτσι ώστε ο αγωνιστικός χώρος να είναι ακόμη καλύτερο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το γήπεδο δόθηκε προς χρήση φέτος για αγώνες στην Κ20 του Πανσερραϊκού, στην Ελπίδα Σκουτάρεως, στην Serres 1800, ενώ χρησιμοποιήθηκε και από τις ακαδημίες της Σέρρες ΄85.

Αναλυτικά:

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr