Αναβαθμίζει τις συνεργασίες του ο Πανσερραϊκός: «Για να είναι το παιδί σας «Λιοντάρι» παντού…»

Αναβαθμίζει τις συνεργασίες του ο Πανσερραϊκός: «Για να είναι το παιδί σας «Λιοντάρι» παντού…»

Οι Ακαδημίες του Πανσερραϊκού εξελίσσουν την συνεργασία με το ΚΔΑΠ Λιονταράκια και προσφέρουν στους γονείς χωρίς voucher, μια τιμή έκπληξη για την παράλληλη μαθησιακή και αθλητική υποστήριξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός και η Διεύθυνση των «Κόκκινων Ακαδημιών», αναλογιζόμενη τις δυσμενείς συνθήκες που έχει δημιουργήσει στις οικογένειες, η πανδημία του κορονοϊου,  προσφέρει σε όλους τους Σερραίους, την δυνατότητα να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά τους, με άθληση και μάθηση, χωρίς πρόσθετα οικονομικά βάρη.

Η ’’Panserraikos FC-Academy’’ και η νέα εκπαιδευτική συνεργασία, παρέχει πρόσβαση σε όλα τα καθημερινά μαθήματα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης «Λιονταράκια», με τα οποία έχει αποκλειστική συνεργασία και ταυτόχρονα εντάσσει τους μικρούς μαθητές, στην αθλητική κυψέλη της ομάδας μας με σκοπό να αθλούνται με την αγαπημένη τους φανέλα, στα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού.

Ανεξαρτήτως voucher, με 100 ευρώ το μήνα συνολικά, οι γονείς και οι κηδεμόνες, μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους, ενισχυτική διδασκαλία για τη μελέτη των μαθημάτων τους, παράλληλες μαθησιακές δράσεις, με στόχο την ανάπτυξη της προσωπικότητας και των δεξιοτήτων τους, διατηρώντας παράλληλα και τη σωματική του διάπλαση σε φόρμα.

Για να είναι το παιδί σας «Λιοντάρι» παντού…

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr