Αναβάλουν τους αγώνες της Κυριακής λόγω συλλαλητηρίου ΕΠΣ Δράμας & Πέλλας

Αναβάλουν τους αγώνες της Κυριακής λόγω συλλαλητηρίου ΕΠΣ Δράμας & Πέλλας

Σε μία σίγουρα αξιοσημείωτη κίνηση, που για την ώρα έχει βρει συμπαραστάτες μόνο από την Ε.Π.Σ.Πέλλας, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων της Κυριακής προκειμένου ο ποδοσφαιρικός κόσμος να έχει την δυνατότητα να παραβρεθεί στο Συλλαλητήριο της 21ης Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό! Και φυσικά αναμένεται η κίνηση και των υπολοίπων Ενώσεων της Μακεδονίας και φυσικά της Ε.Π.Σ.Σερρών, με την Ε.Π.Σ.Μακεδονίας να αποφασίζει να μην οριστούν απλά οι αγώνες τεσσάρων ομίλων όλων των πρωταθλημάτων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποφάσισε ξαφνικά να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας. Η δύο συγκυβερνώντας ενάντια στη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού αποφάσισε να ξεκινήσει μια «διαπραγμάτευση» (όπως την ονομάζει) με σκοπό το κρατίδιο στα Βόρεια της χώρας μας να καπηλευτεί και με τη βούλα της Ελλάδας το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Η ΕΠΣ Δράμας λέει απλά: «Δε θα τους περάσει». Εδώ δε πρόκειται για μνημόνια, για μέτρα, αλλά για την ιστορία της πατρίδας μας και αυτή δε πρόκειται ποτέ να τη πουλήσουμε.

Η ΕΠΣ Δράμας θέλοντας να συμβάλει στη επιτυχία του συλλαλητηρίου της 21ης Ιανουαρίου 2018 που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη προδοσία των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αναβάλει όλη την αγωνιστική δραστηριότητας της ένωσης (ανδρικών και παιδικών πρωταθλημάτων) για για τη Κυριακή 21/1/2018.

Τη Κυριακή θα είμαστε όλοι στη Θεσσαλονίκη. Ή αυτοί ή εμείς.

Σημ: οι αγώνες του Σαββάτου 20/1/2018 θα διεξαχθούν κανονικά”.

Δείτε και την ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Πέλλας:

“Μετά από καθολικό αίτημα των ομάδων, η αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ NOMOY ΠΕΛΛΑΣ, αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων πρωταθλήματος όλων των κατηγοριών της 20/21-1-2018.
Η παραπάνω αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 27/28-1-2018″.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr