Ανέβηκε το Πευκοχώρι, στον “αέρα” η πρεμιέρα για τους Ικάρους !

Ανέβηκε το Πευκοχώρι, στον "αέρα" η πρεμιέρα για τους Ικάρους !

Επιτέλους…Κάτι που έμοιαζε σχεδόν βέβαιο έγινε οριστικό 5 ημέρες πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων (!). Τα Τρίκαλα μετά από μεγάλη προσπάθεια δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και δήλωσαν αδυναμία να αγωνιστούν με αποτέλεσμα το Πευκοχώρι να είναι από σήμερα και επίσημα στην Α2 Εθνική κατηγορία…όντας έτοιμο για αυτή την εξέλιξη από καιρό.

Και τι μας ενδιαφέρει εμάς όλο αυτό ;; Οι Ίκαροι στην 1η αγωνιστική (ξεκινάει την Κυριακή) βάσει κλήρωσης θα έπαιζαν στο Πευκοχώρι,αλλά κάτι τέτοιο μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν επρόκειτο να συμβεί. Η ομάδα που θα καλύψει το σύνολο του Μελετιάδη, θα είναι είτε ο Πολύγυρος, είτε η ΧΑΝΘ, με τους δεύτερους να έχουν συντριπτικά περισσότερες πιθανότητες, καθώς ο Πολύγυρος δεν επιθυμεί (τουλάχιστον για την ώρα) να ανέβει στην Β’ Εθνική.

Το θέμα όμως είναι το πότε θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας του Κώστα Σίσκου. Σύμφωνα με την ενημέρωση του SSN, το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή και θα πάρει αναβολή για την ερχόμενη Τετάρτη.

Βέβαια τίποτα δεν μοιάζει βέβαιο ,καθώς επικρατεί ένα  “μπάχαλο” στην ΕΟΚ για το ποιος θα είναι ο αντίπαλος των Ικάρων και το πότε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση!

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Μετά τη δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, τη θέση του καταλαμβάνει το Σωματείο ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ 87 ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ.

-Λόγω της ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών του Σωματείου ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ 87 ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ, μετά από την δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στο παραπάνω πρωτάθλημα, ο αγώνας ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ 87 ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ- ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ της 1ης αγωνιστικής της 6/10/2018, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10/10/2018 και ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΑΓ.ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr