Ανέβηκε στην 5η θέση το Ρούπελ, που κέρδισε εύκολα τον Α.Ο.Κ !

Ανέβηκε στην 5η θέση το Ρούπελ, που κέρδισε εύκολα τον Α.Ο.Κ !

ΡΟΥΠΕΛ  68-50  Α.Ο ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Σημαντική εντός έδρας νίκη για την ομάδα του Ρούπελ, που δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Α.Ο Καβάλας και να κάνει άλμα δυο θέσεων στον βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μην δώσουν δικαιώματα στους Καβαλιώτες (ήρθαν με δυο ελλείψεις) και να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο (77-45 !). Με την νίκη αυτή το Ρούπελ πλέον ανέβηκε στην 5η θέση προσπερνώντας τον Α.Ο.Κ και τον Ηρακλή (έχασε από τον Γυμναστικό).

Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι, το σύνολο του Νίκου Κηρύκου εξ αρχής έδειξε την ανωτερότητα του και προηγήθηκε με 22-14 στο πρώτο δεκάλεπτο. Οι “μπλε” με όπλο τους τα πολλά κλεψίματα και το τρέξιμο στο ανοιχτό γήπεδο, αύξησαν την διαφορά στους 14, αλλά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 38-28. Με τον Γιαννάτο να ανεβάζει στροφές, τον Παπαδόπουλο να κάνει όλες τις δουλειές και τους Τάσκο και Στάσα να βοηθούν στην επίθεση, το Ρούπελ εξασφάλισε σημαντική διαφορά και δεν απειλήθηκε από τους φιλοξενούμενους. Το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει την διαφορά των δυο ομάδων και σίγουρα θα μπορούσε να πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Διαιτητές: Δημάδης-Γιαννούλης

Τα δεκάλεπτα: 22-14,38-28,55-39,68-50.

Ρούπελ (Κηρύκος): Παπαδόπουλος 16(2),Μπαζτέκας,Καμπέρης,Αναστασιάδης,Κεσέογλου, Τσίντσιος,Γιαννάτος 20(4),Στάσας 12,Πολεμαρχάκης 3(1),Τάσκος 12,Πεχλιβάνος 3,Χριστοφορίδης 2.

Α.Ο Καβάλας (Καλφόπουλος): Καμήλαλης 6,Τσιλικίδης 6,Ιωαννίδης 18(2),Λούνγκου 8, Παπαδόπουλος 4,Χατζηαποστολίδης 8.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr