Αμφίρροπο τοπικό ντέρμπι το μεσημέρι της Κυριακής στην Κοιλάδα !

Αμφίρροπο τοπικό ντέρμπι το μεσημέρι της Κυριακής στην Κοιλάδα !

Ντέρμπι μεταξύ Α.Ε.Σ και Ηράκλειας περιλαμβάνει το μενού της 8ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Οι δυο Σερραϊκές ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής στο κλειστό της Κοιλάδας με το παιχνίδι να αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθώς οι δυο ομάδες δεν απέχουν πολύ σε ρόστερ και βαθμολογία.

Η γηπεδούχος ομάδα του Σταύρου Ιωσηφίδη πέτυχε την πρώτη της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική και σίγουρα έχει βρει ψυχολογία και ρυθμό, εν αντιθέσει με την Ηράκλεια που προέρχεται από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα αλλά έχει σημειώσει δυο νίκες. Χωρίς τον Αποστολίδη θα αγωνιστούν οι “μπλε”, ενώ αμφίβολος είναι ο Γιαννούλης. Ο Νίκος Μάντζιος, από την άλλη πλευρά δεν θα έχει στην διάθεση του τον Τοπολίγκα, ενώ αμφίβολος είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Δημήτρης Κούτλης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr