Αμυντική ενίσχυση με Πουρλίδαλη & Ιβαντζίκη για την Καρπερή!

Αμυντική ενίσχυση με Πουρλίδαλη & Ιβαντζίκη για την Καρπερή!

Μπορεί η μάχη της παραμονής στην Γ΄ Εθνική να έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη για τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, ωστόσο στην ομάδα δείχνουν διατεθειμένοι να συνεχίσουν την προσπάθεια τους, για αυτό και προχώρησαν σε δύο μεταγραφές ενίσχυσης της αμυντικής γραμμής.

Ο Μέγας απέκτησε τον 17χρονο στόπερ, Κώστα Ιβαντζίκη από τη Δόξα Λιθοτόπου και τον 22χρονο επίσης κεντρικό αμυντικό, Χρυσόστομο Πουρλίδαλη, από τον Οδυσσέα Αναγέννησης με θητεία στον Ηρακλή Λιμνοχωρίου, στον Εθνικό Σιδηροκάστρου και στον στον Εθνικό Γαζώρου.

Η ομάδα του Ηλία Εγγονίδη μετά τη συντριβή από τον Αετό Ορφανού ανασυντάσσεται για το δύσκολο και κρίσιμο ματς εντός, με το Νέστο Χρυσούπολης, με πολλά προβλήματα ωστόσο, καθώς νοκ άουτ έχουν τεθεί οι τραυματίες Σελαλματζίδης, Μιντιούρης, Νικολίτσας, Μάνος, Νέδος και Ζάντσιος.

 

πηγή:pamebala.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr