Αμανατίδης: “4-5 μεταγραφές ακόμη, οφείλουμε στον κόσμο μία απάντηση”!

Αμανατίδης: "4-5 μεταγραφές ακόμη, οφείλουμε στον κόσμο μία απάντηση"!

Ο Πανσερραϊκός έχει ανακοινώσει ήδη έξι μεταγραφές, έχει στα σκαριά και μία έβδομη, ωστόσο ο Περικλής Αμανατίδης προανήγγειλε με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σερρών ακόμη 4-5, δείχνοντας πως οι “κόκκινοι” θα εξαντλήσουν όλες τις δυνατότητες ενίσχυσης για να αλλάξουν πρόσωπο. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πικρία που έχει προσφέρει η ομάδα στον κόσμο, αλλά και στο ματς με τα Τρίκαλα. Μεταξύ άλλων είπε:

“Πρέπει η ομάδα να αντιδράσει και να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Δεν είναι αυτή η πραγματική μας εικόνα. Ενισχύεται η ομάδα και αυτή την εβδομάδα θα έρθουν και άλλοι. Περιμένουμε άλλες 4-5 μεταγραφές σίγουρα. Είχαμε το πιο μικρό ρόστερ στην κατηγορία και τους χρειαζόμασταν. Οι τρεις θα ανακοινωθούν σίγουρα αυτή την εβδομάδα. Ο Πανσερραϊκός πρέπει να κάνει αντεπίθεση διαρκείας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια, πρέπει να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο. Πράγματι είμαστε χαμηλά στην βαθμολογία. Είναι μία μεταβατική χρονιά, αλλά θα πετύχουμε τον στόχο μας. Πρέπει να πάμε με σύνεση και πλάνο, να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να μην βαρύνουμε με άγχος τους παίκτες από την 10η αγωνιστική. Τον έχουν τον καλό εαυτό, τον έχουν δείξει και πρέπει να τον δείξουν. Κάνανε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Λείπει κάτι στην επινόηση, στην εκτέλεση, σε ένα πιο σίγουρο παιχνίδι. Δεν έχει πιο κάτω νομίζω, οπότε περιμένουμε ανάταση της ομάδας. Όσο για τους αρκετούς νέους παίκτες που μπήκαν δεν ήταν ρίσκο, έπρεπε να μπούνε και να μπολιαστούνε. Καταλαβαίνω τον κόσμο που είναι πικραμένος, του οφείλουμε μία απάντηση. Μας έχει δώσει πολλά και δεν έχουμε ανταποδώσει. Δεν μπορώ να δώσω τις χαρές που έχω ονειρευτεί μέχρι τώρα και αυτή είναι η φιλοδοξία μου. Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο ματς με Τρίκαλα, θα είμαστε όμως πολύ σκληροί”. 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr