Αμανατίδης: “Το πέναλτι του Ρίστιτς έδωσε ελπίδες στον Απόλλωνα”

Αμανατίδης: "Το πέναλτι του Ρίστιτς έδωσε ελπίδες στον Απόλλωνα"

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 μίλησε ο προπονητής του Πανσερραϊκού Περικλής Αμανατίδης εκφράζοντας για ακόμη μία φορά την λύπη του για το αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην φάση του πέναλτι:

“Σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που μας λυπεί γιατί κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, είχαμε προηγηθεί με 3-1 και ο Ρίστιτς έκανε ένα πέναλτι που έδωσε ελπίδες στον Απόλλωνα. Πρέπει να είναι χαρούμενος ο Απόλλων που πήρε το αποτέλεσμα και δε νομίζω κανείς που ήταν στο γήπεδο να διαφωνεί” είπε αρχικά και όσο για τους στόχους της ομάδας: “Ο Πανσερραϊκός έχει αλλάξει σελίδα, είναι μία μεταβατική χρονιά, πρέπει να περιμένουμε, είναι ουσιαστικά μία ομάδα ημερών”. Τέλος ερωτώμενος αναφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου: “Οι ομάδες πρέπει να μένουν στις πόλεις τους, στις έδρες τους, ανήκουν στους φιλάθλους τους και ο Πανσερραϊκός θα μείνει εδώ”.

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr