Αμανατίδης: “Σοβαροί και με τον Παναιτωλικό”!

Αμανατίδης: "Σοβαροί και με τον Παναιτωλικό"!

Για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό, τον κόσμο και το αν έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα πρωταθλήματος μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών ο Περικλής Αμανατίδης. Αναλυτικά είπε:

“Toν κόσμο η ομάδα τον διώχνει, η ομάδα τον φέρνει. Δεν ζητάω χάρη ούτε πίστωση χρόνου. Ο Πανσερραϊκός είναι μία ομάδα με δημοφιλία. Αν ο κόσμος δει σοβαρή προσπάθεια θα έρθει, αλλά θα πρέπει να δει και αποτελέσματα και ίσως και μεγαλύτερους στόχους. Θα πρέπει να σηκωθεί και η αυτοεκτίμηση της ομάδας και οι στόχοι σιγά-σιγά, γιατί σε μία ομάδα όπως ο Πανσερραϊκός αξίζει να μπούνε στόχοι και λέω ότι θα βοηθήσει σε μία κατεύθυνση βελτίωσης των πραγμάτων και καλύτερα να κυνηγάς κάτι από το να είσαι ευχαριστημένος με αυτά που έχεις”.

Για το μηδέν παθητικό σε τέσσερα ματς:

“Είναι πολύ νωρίς για στατιστικά. Τα ματς είναι φιλικό, δεν μπορώ να πω ότι είναι ακριβώς αξιόπιστα. Με ενδιαφέρει καθαρά η ομάδα. Είναι μία βάση καλή, χρειάζονται όμως και τα γκολ και θα πρέπει να δούμε αν έχει διάρκεια”.

Για το αν έχει κατασταλάξει σε ενδεκάδα:

“Αν όχι ενδεκάδα, έχουμε βρει όλα εκείνα τα παιδιά που θα παίξουν τον ρόλο τους. Τις επιτυχίες τις δίνουν έτσι και αλλιώς οι πίσω παίκτες της ομάδας και όχι αυτοί που παίζουν βασικοί”.

Για το ματς με τον Παναιτωλικό:

“Ο Πανσερραϊκός θα δει όλα τα παιχνίδια σοβαρά. Υπάρχει η ιδιομορφία ότι σε λίγες ημέρες ξεκινάει και ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος, αλλά θα παίξουμε όπως πρέπει γιατί είμαστε Πανσερραϊκός”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr