Αμανατίδης: “Ο Πανσερραϊκός δεν θα πέσει, με ή χωρίς εμένα…”!

Αμανατίδης: "Ο Πανσερραϊκός δεν θα πέσει, με ή χωρίς εμένα..."!

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος για τον τρόπο που σπατάλησε ο Πανσερραϊκός τις ευκαιρίες και έχασε δύο βαθμούς ήταν ο Περικλής Αμανατίδης στην συνέντευξη τύπου, σημειώνοντας πως η ομάδα έπαιζε μόνη της και δεν κέρδισε, της λείπει δύναμη και η αλλαγή που θέλει γίνεται πολύ αργά. Μάλιστα χωρίς να το πει ξεκάθαρα άφησε ανοιχτό και το μέλλον του στον πάγκο. Αναλυτικά είπε:

“Καλή Χρονιά σε όλους. Ο Πανσερραϊκός σήμερα όντας γιορτές έκανε ένα πολύ μεγάλο δώρο. Δώρισε ένα παιχνίδι ολόδικό του σε μία ομάδα που δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία. Κρίμα για την προσπάθεια αυτή. Θέλει πολύ μεγάλη υπομονή για να γυρίσει η ομάδα σε σκεπτικά που είμαι εγώ συνηθισμένος. Εγώ είναι δύσκολο να αλλάξω μετά από 700 παιχνίδια. Είμαι αυτός που είμαι και έχω κάποιες αρχές και πιστεύω. Στον αγωνιστικό χώρο έχω πει στους παίκτες ότι προτιμώ να μη δώσω ούτε βήμα στον αντίπαλο. Σπαταλήσαμε την μία ευκαιρία μετά την άλλη και νομίζω βάλαμε και ένα δεύτερο γκολ που δεν μέτρησε. Η ομάδα αυτή την στιγμή δείχνει να είναι ενός μέρους 2.000 κατοίκων και όχι ενός τεράστιου νομού 200.000 όπως είναι οι Σέρρες. Χωρίς δύναμη μέσα στο γήπεδο μας, σπαταλώντας τόσες ευκαιρίες, βάζοντας ένα δεύτερο γκολ κανονικά που δείχνει ότι δεν μας σέβεται κανείς. Ίσως υπολογίζουν ότι στις 6 ομάδες που θα πέσουν θα είναι και ο Πανσερραϊκός. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό, είτε είμαι εγώ προπονητής είτε όχι. Είναι από πολλές άλλες καλύτερη και δεν αξίζει αυτή η εικόνα και αυτή η τύχη. Είμαι απογοητευμένος γιατί έπαιξε μία ομάδα μόνη της και δεν κατάφερε να κερδίσει”.

Για το τι εννοούσε λέγοντας ότι δύσκολα θα πέσει ο Πανσερραϊκός και χωρίς αυτόν: “Έχει να κάνει με το brand name της ομάδας. Θα πρέπει να την σεβαστούν. Δεν είναι ομάδα ενός χωριού, αλλά ενός τεράστιου νομού. Εγώ θέλω να αισθάνομαι όπου είμαι όμορφα και άνετα. Πιστεύω σε άλλη μία εικόνα μίας ομάδας. Σε άλλο ποδόσφαιρο. Παλεύω πολύ με αυτά τα παιδιά, αν μπορούμε να κάνουμε κάποια βήματα μπροστά. Είναι λίγα όμως και δεν μου αρέσει αυτό και είναι μία πραγματικότητα. Το ζητούμενο στις ομάδες δεν είναι τα πρόσωπα. Θα πρέπει η ομάδα να αντιδράσει. Ζητάω εγώ πρώτος μία αντίδραση και αγωνιστικές απαντήσεις. Πρέπει να το δείξουμε όμως στην πράξη, στα 90 λεπτά. Θα δούμε. Έχω ζητήσει κάποια πράγματα, αλλά πάμε πολύ αργά. Θα σκεφτώ και εγώ, να σκεφτεί και η ομάδα και οι παίκτες. Οφείλουν να σκεφτούν και αυτοί πραγματικά. Οφείλουν απάντηση στο γήπεδο, αλλά δεν την βλέπω. Κρίμα για όλα σήμερα. Με τον Αιγινιακό αν όλα πάνε καλά μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα”.


Βαζάκας: “Μεγάλο αποτέλεσμα”

 

Διαβάστε τι είπε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Βαζάκας: “Όταν φτάνεις να παίρνεις αποτέλεσμα στο 93΄, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, μόνο μπράβο αξίζει στα παιδιά, γιατί σημαίνει ότι δίνεις καρδιά και ψυχή. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, σε δύσκολη έδρα. Όσον αφορά το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο έιχε τον έλεγχο ο Πανσερραϊκός, μπορούσε να κάνει και άλλο γκολ, αλλά από την ώρα που δεν το δεχθήκαμε, προσπαθήσαμε και βελτιώσαμε ότι μπορούμε. Κυρίως την ψυχολογία, γιατί μέχρι την ώρα δεν ήταν η δική μου ομάδα αυτή. Ήμασταν τυχεροί που δεν δεχθήκαμε γκολ στην φάση του πέναλτι και μετά το παιχνίδι ανοίχτηκε. Εμείς βγήκαμε μπροστά, ο Πανσερραϊκός είχε τους χώρους και κερδίσαμε αυτό το φάουλ στο 93΄ και ήρθε αυτό το γκολ. Μεγάλο αποτέλεσμα για εμάς, το πρώτο εκτός έδρας. Ο Πανσερραϊκός ήταν πολύ καλός, αλλά έτσι όπως πήγε το ματς ήταν ανοιχτό”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr