Αμανατίδης: “Ξαναβρήκαμε τους εαυτούς μας, η νίκη είναι των παικτών…”

Αμανατίδης: "Ξαναβρήκαμε τους εαυτούς μας, η νίκη είναι των παικτών..."

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και από το πως λειτούργησαν υπό πίεση, παίρνοντας τη νίκη και βρίσκοντας τους εαυτούς τους και πάλι ήταν ο Περικλής Αμανατίδης. Αναλυτικά είπε:

Παίξαμε όπως πραγματικά πρέπει. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να καταθέσουμε ποιότητα και ψυχή για να μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτό που είχαμε. Παίζαμε με μία ομάδα που είχε καλή ψυχολογία από τα συνεχόμενα αποτελέσματα και ήρθε με ενθουσιασμό και αρκετά ελεύθερη. Σήμερα όμως ο Πανσερραϊκός έπρεπε να σταματήσει τό είμαστε καλοί και μας συμπαθούν. Ξαναβρήκαμε τους εαυτούς μας σήμερα. Θέλει υπομονή για να σταθεροποιηθεί η ομάδα στις καλές εμφανίσεις. Παίζουμε με μία πίεση που έχει να κάνει με τον αριθμό των παικτών που έχουμε που είναι μικρός. Μία απουσία είναι διπλή. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να προχωρήσουμε. Έχουμε ένα παιχνίδι Κυπέλλου, θα το δούμε όπως πρέπει και μετά θα ξανασυναντηθούμε στο ματς με την Βέροια. Υπό πίεση λειτουργήσαμε καλά και μάλλον θα πρέπει να δημιουργήσουμε έστω και τεχνιέντως μία πίεση και εκεί. Ίσως να είναι πρόκληση αυτό. Θα ψάξουμε να βρούμε ότι μπορούμε για να προχωρήσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες, είναι δική τους η νίκη. Ήταν δύσκολη η εβδομάδα για τους παίκτες, αλλά δεν έγινε και κάτι. Η αίσθηση στα αποδυτήρια είναι ότι αυτούς τους πόντους έπρεπε να τους είχαμε”.


Παπαβασιλείου: “Κακή παρένθεση, συγνώμη από τον κόσμο”

 

Η Α.Ε Καραϊσκάκης περίμενε νίκη από το ματς με τον Πανσερραϊκό, ωστόσο για τον Σάκη Παπαβασιλείου η εμφάνιση δεν ήταν καλή, ενώ φάνηκε να εκπλήσσεται από την εικόνα του αντιπάλου, χαρακτηρίζοντας το ματς κακή παρένθεση. Αναλυτικά:

Ήρθαμε με θετική ψυχολογία και αύρα για να διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά η παρουσία μας δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Μπήκαμε νωθρά, δεν ήμασταν πειθαρχημένοι και αφοσιωμένοι, είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που είχε το άγχος και την βαθμολογική πίεση, αλλά έδειξε ότι έχει μία δεμένη και δυνατή ομάδα. Ήθελε και διψούσε για τους βαθμούς. Μας έδειξε ότι είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα που απλά θέλει τον χρόνο της για να σηκώσει το βάρος που υπάρχει από την ιστορία και τον κόσμο της. Για εμένα είναι μία κακή παρένθεση, δεν ισοπεδώνουμε τα πάντα με αυτή την ήττα, πρέπει να δουλέψουμε και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Οφείλουμε μία συγνώμη από τον κόσμο και την διοίκηση γιατί όλοι περίμεναν νίκη. Προερχόμασταν από τρεις σερί νίκες, ο Πανσερραϊκός δεν είχε καλή εικόνα, αλλά σήμερα δεν παίξαμε αυτό που περιμέναμε. Ψηλά τα κεφάλια για ένα καλύτερο παρών και μέλλον. Να ευχηθώ στον Πανσερραϊκό ότι καλύτερο και στην συνέχεια, να ανεβαίνει και να καμαρώνουμε όλοι αυτή την ιστορική ομάδα”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr