Αμανατίδης: “Μας δίνει δύναμη το χειροκρότημα του κόσμου”

Αμανατίδης: "Μας δίνει δύναμη το χειροκρότημα του κόσμου"

Διαβάστε όσα είπε στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον ΟΦΗ ο Περικλής Αμανατίδης, σημειώνοντας πως το δεύτερο γκολ ήταν ψυχολογικό χτύπημα και στάθηκε και στο χειροκρότημα του κόσμου. Αναλυτικά:

«Σήμερα θέλαμε πάρα πολύ να δείξουμε ότι έχουμε δύναμη και ψυχή. Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς και θα συμφωνήσω με τον Νίκο (σ.σ. Παπαδόπουλο), ότι στο πρώτο 20λεπτο ο ΟΦΗ είχε την υπεροχή και ήταν καλύτερος. Στη συνέχεια είχαμε κι εμείς καλές στιγμές στον αγώνα αλλά θα πω ότι σταθήκαμε και άτυχοι ειδικά στη φάση του δοκαριού, ενώ με πληροφόρησαν ότι αμέσως πριν υπήρχε πέναλτι που δεν δόθηκε. Στο β’ ημίχρονο βελτιωθήκαμε, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις παίζοντας και από τον άξονα, αλλά σε εκείνο το σημείο δεχόμαστε και δεύτερο γκολ πράγμα που ήταν ένα ψυχολογικό χτύπημα για τους παίκτες μου. Κυνηγήσαμε μέχρι τέλους το παιχνίδι και καταφέραμε να μειώσουμε. Σίγουρα ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα η οποία φέτος θα κάνει πρωταθλητισμό, αλλά και ο Πανσερραϊκός σιγά σιγά θα οργανωθεί. Θέλω να σταθώ και στη στάση του κόσμου στο τέλος του αγώνα που αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών μέσα από ένα ζεστό χειροκρότημα. Αυτό σίγουρα μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια».

 


Παπαδόπουλος: “Δίκαιη η νίκη”

Δείτε τι είπε και ο Νίκος Παπαδόπουλος: «Είχαμε μια δύσκολη πρεμιέρα εκτός έδρας και μαζί και αρκετό άγχος, λόγω του ότι έχουμε θέσει φέτος υψηλούς στόχους. Από το πρώτο λεπτό πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι και παρόλο που ελέγχαμε τον αγώνα, μπορώ να πω ότι υπήρχαν στιγμές που κινδυνέψαμε από τον Πανσερραϊκό. Πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο και σε αυτά τα ματς το ζητούμενο αυτό που μετράει είναι η νίκη».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr