Αμανατίδης: “Θα επενδύσουμε στον ενθουσιασμό και στην θέληση των παικτών”

Αμανατίδης: "Θα επενδύσουμε στον ενθουσιασμό και στην θέληση των παικτών"

Αρκετά ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Περικλής Αμανατίδης μετά το τέλος του φιλικού κόντρα στην Βέροια από την απόδοση των παικτών του, αν και όπως είπε πάντα θα υπάρχουν αδυναμίες. Αναλυτικά:

Ήταν χρήσιμο αυτό το φιλικό, ήταν μία ομάδα της κατηγορίας και έπρεπε να παίξουμε. Δώσαμε δυνατότητα σε πολλά παιδιά να δείξουνε ότι μπορούνε. Κρατάω έναν ενθουσιασμό απ’ όλα τα παιδιά και μία θέληση για προσπάθεια. Σε αυτήν θα επενδύσουμε. Εμείς τους ξέρουμε τους παίκτες μας και νομίζω ότι αν το πιστέψουν όλοι η ομάδα θα αποπνέει υγεία και όλα θα είναι ανοιχτά. Είδα και αδυναμίες βέβαια. Ο προπονητής πάντα θα ζητάει κάτι καλύτερο, λιγότερα λάθη, καλύτερο ρυθμό, αλλά έχουμε τη δύναμη και τα βλέπουμε και τα συζητάμε. Έμεινα όμως ευχαριστημένος από μία θετική ενέργεια που ήρθε από πίσω και προέρχεται από ένα θετικό περιβάλλον που πάει να χτιστεί. Είναι νωρίς, αλλά βλέπω κάτι να αλλάζει και μου αρέσει.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr