Αμανατίδης: “Δεν κρατάμε τίποτα, από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία μας”

Αμανατίδης: "Δεν κρατάμε τίποτα, από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία μας"

Σαν ένα ματς προετοιμασίας χαρακτήρισε τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Εργοτέλη ο Περικλής Αμανατίδης, σημειώνοντας πως ο Πανσερραϊκός είχε ουσία και αλλά είναι πολύ νωρίς για να κρατήσει κάτι. Αναλυτικά είπε:

“Είμαι τρεις ημέρες στην ομάδα, αυτό το ματς το βλέπω σαν προετοιμασίας και τίποτα παραπάνω. Παρά το αποτέλεσμα η ομάδα έδειξε πολλές αδυναμίες τις οποίες πρέπει και να βελτιώσουμε. Ο Εργοτέλης είχε την κατοχής της μπάλας, εμείς λιγότερες στιγμές, αλλά είχαμε την ουσία και επιτυχία στην τελική προσπάθεια. Δεν κρατάμε τίποτα από το ματς γιατί είναι πολύ νωρίς. Πρέπει να εμπιστευτούμε τους παίκτες, να δείξουν ότι θέλουν και οι ίδιοι να δείξουν και να βγάλουμε συνοχή. Για εμάς η προετοιμασία ξεκινάει από σήμερα. Προχθές κάναμε εργομετρικά, χθες αιματολογικά και από αύριο θα ξεκινήσουμε τις προπονήσεις μας”.

 

Γκώνιας: “Μακάρι να είχαμε και άλλη προετοιμασία”

Στην ανετοιμότητα των παικτών του στάθηκε ο Τάκης Γκώνιας στην συνέντευξη τύπου: “Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό για τη  νίκη του. Μακάρι να είχαμε άλλους τρεις μήνες προετοιμασίας. Πρώτη φορά παίξανε οι παίκτες μου 90 λεπτά, γιατί στα προηγούμενα φιλικά έπαιρναν όλοι χρόνο συμμετοχής. Αλλά το ότι καθυστερεί το πρωτάθλημα κάνει καλό σε ομάδες σαν τη δική μου”.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr