Αμανατίδης: “Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, σίγουρος ότι θα πάμε καλύτερα”

Αμανατίδης: "Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, σίγουρος ότι θα πάμε καλύτερα"

Την αιτία που ο Πανσερραϊκός δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης ανέλυσε ο Περικλής Αμανατίδης. Ο τεχνικός των “λιονταριών” τόνισε ότι η ομάδα του δεν είχε καθαρό μυαλό για να πετύχει κάποιο τέρμα και υποστήριξε για την ήττα με 1-0 από τον Αιγινιακό:

«Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από νωρίς και αναγκαστήκαμε να κυνηγήσουμε και να πετύχουμε το γκολ της ισοφάρισης. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Δεν δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, παρότι πιέσαμε. Αναγκαστήκαμε να ανεβούμε πολύ ψηλά, ρισκάραμε, αφήσαμε χώρο στον Αιγινιακό και θα μπορούσαμε να δεχθούμε και εμείς το δεύτερο γκολ. Χρησιμοποιήσαμε νέα παιδιά, είμαι σίγουρος ότι θα πάμε πολύ καλύτερα και η ομάδα θα ανέβει και αγωνιστικά και βαθμολογικά».

Για το πέρασμά του από τον Αιγινιακό είπε:
“Πέρασα πολύ καλά με τον Αιγινιακό και τους ευχαριστώ πολύ”.


Nικολαϊδης: “Ψυχολογική βοήθεια”

Ο Κώστας Νικολαΐδης χαρακτήρισε δύσκολη και αγχωτική τη νίκη του Αιγινιακού κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ο τεχνικός της ομάδας του Αιγινίου είπε μετά το 1-0:

«Ήταν μία δύσκολη και αγχωτική νίκη. Ήμασταν καλύτεροι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που πετύχαμε και το γκολ. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια και ψυχολογικά. Θα μπορούσαμε αν ήμασταν λίγο προσεκτικοί να πετύχουμε το δεύτερο γκολ και να φτάσουμε πιο εύκολα στη νίκη. Ήταν πολύ δύσκολος και βαρύς ο αγωνιστικός χώρος συγχαίρω και τις δύο ομάδες και περισσότερο τους δικούς μου παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν.
Επειδή έχουμε δύσκολη συνέχεια, πρέπει να βελτιωθούμε και να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο και να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς για τη σωτηρία της ομάδας».

 

πηγή:flnews.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr