Αμανατίδης: “Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, μένει η προσπάθεια”

Αμανατίδης: "Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, μένει η προσπάθεια"

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε 0-1 από τη Σπάρτη στη Λακωνία και ο Περικλής Αμανατίδης απέδωσε το ανεπιτυχές αποτέλεσμα στην άκαρπη υπεροχή και στην έλλειψη καθαρού μυαλού στο δεύτερο μέρος. Ο τεχνικός των «λιονταριών» δήλωσε στο Fl News:

Αν εξαιρέσω το πρώτο 20λεπτο που δεχτήκαμε το γκολ, νομίζω ότι ήμασταν αρκετά καλοί. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ και δεν είχαμε ίσως καθαρές επιλογές, ενώ είχαμε υπεροχή με τη μπάλα. Τη θεωρώ άκαρπη. Μένει η προσπάθεια, αλλά έπρεπε να μετουσιωθεί σε αποτέλεσμα. Δυστυχώς πάντα κυνηγάμε ένα σκορ το οποίο μας φέρνει σε δεύτερη θέση. Η προσπάθεια ήταν καλή, αλλά δεν μας ικανοποιεί.

Θέλουμε μετά από αυτά τα παιχνίδια που έχουμε περάσει, να είμαστε πιο ρεαλιστές και να παίρνουμε πόντους όπου μπορούμε. Σήμερα ίσως κάτι να μπορούσαμε να πάρουμε, έστω την ισοπαλία, αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό στο δεύτερο ημίχρονο που ήμασταν καλύτεροι».

 

πηγή:flnews.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr